Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hiroshima Hearts – “Four Steps Down”

Hiroshima Hearts Official 2

Energie, bluesy grooves en driedelige harmonieën, het is een korte omschrijven van Hiroshima Hearts uit London, de stad in Canada (ja, die bestaat ook). De band werd opgericht in 2012 en is in hun thuisstad zeker niet onbekend. De invloeden van punk, metal en alternatieve rock zijn erg groot en duidelijk hoorbaar bij de groovy tracks van de band. Sing-alongs en gigantische gitaarriffs zijn geen onbekende voor de band.

De band brengt op 22 juli een nieuwe EP Bone Music uit en naar eigen zeggen gaat de band hiermee een level omhoog. De eerste single “Four Steps Down” bevat punchy hard rock met vette riffs en coole grooves. Het begint al met de formidabele gitaren die het tempo meteen de hoogte injagen. Dansen zit er meteen in, waarna Jenn Marino’s rock ’n roll stem er nog een lekker sausje over giet om het gerecht zijn finishing touch te geven. Denk aan The White Stripes, Rival Sons of Led Zeppelin. “Four Steps Down” gaat alleen maar in galop richting climax en is dansbaar, bevat zwoele harmonieën en is vooral erg energiek.

Site / Facebook / YouTube / Instagram / Twitter

https://soundcloud.com/hiroshima-hearts/hiroshima-hearts-bone-music-01-four-steps-down

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.