Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Human Buoy

human-buoy

Human Buoy is het solo-project van de Australische Ben McDonald. Op zich niet zo veel speciaal ware het niet dat de artiesten die meespelen op zijn debuutnummer wel groot zijn. Zo doet Ariel Pink de “Mouth Drums” en bezingt Shiny Joe Ryan van POND de backing vocals. Daarnaast is er ook nog een Spaanse gitaar te vinden in dit nummer waardoor de zomer ook nooit ver weg is. Met al deze fantastische artiesten in één nummer kan het dan ook niet anders dan top worden. Psychedelische rock is hoe wij dit nummer het best omschrijven. De invloeden van Pond en Ariel Pink zijn duidelijk hoorbaar waardoor het ook die specifieke absurditeit krijgt. Toch kan je bij dit nummer lekker wegdromen met verschillende stemmen om je te begeleiden, gezellig.

Facebook 

 

25 november 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief