Filmpje van de weekFilmpjes bij een liedje maken is een werk op zich. Al deze filmpjes bekijken is een ander werk. Meestal is het zo dat de eerste 5 seconden worden bekeken en daarna wordt er gewoon geluisterd naar het clipje. Toch is het soms de moeite om eens de filmpjes op zich te bekijken, zeker als er een leuk verhaal in zit! Deze filmpjes bevatten enkel een leuk liedje, aan hun filmpjesskills zullen ze nog wat moeten werken: Brand New – Mene, Brandon Flowers – Still Want You, Kassasin Street – To Be Young, Kid Wave – Honey, Skinny Lister – What Can I Say? en Black Tambourines – No Action.

Beginnen doen we naar goede gewoonte in ons eigen land.

Illuminine Feat I Will, I Swear – Armor

Ter gelegenheid van Record Store Day werd samen een nummer opgenomen tussen twee artiesten van een verschillend Belgisch label. Zeal en Unday records besloten om aan één kant van de plaat Illuminine en I Will, I Swear te doen samenwerken. Hun clipje voor Armor is dan ook enkele dagen voor Record Store Day uitgebracht, kwestie van nog meer platen te verkopen!

Eternal Summers – Together or Alone

Als beren voorkomen in een clipje is dit natuurlijk een reden om in deze lijst voor te komen. En als deze beren dan nog eens honing eten is het helemaal goed. Net zoals Winnie, maar er valt een pot op de grond!

Courtney Barnett – Kim’s Garden

Alles wat deze Australische doet of aanraakt wordt goud. Ook dit clipje, al is het wel nogal donker om goud te worden. Het nummer is fantastisch en het clipje nogal depressief.

Catfish & The Bottlemen – Homesick

Echte Britpoppers horen ook een groot publiek te hebben. Het essentieelste is natuurlijk amusement op een concert. Je ziet het allemaal in “Homesick”.

JEFF The Brotherhood – Black Cherry Pie

JEFF The Brotherhood, ze zijn met twee maar maken fantastische rocknummers. Dit keer met fluit en zittend in een zetel met een pintje bier, Rock ‘N’ Roll.

Ty Dolla $ign – Drop That Kitty feat. Charli XCX and Tinashe

Hip Hop en stoer in een auto zitten, het is een cliché die ook Ty Dolla $ign niet schuwt. Daarnaast krijgen we wel twee mooie meiden met Charli XCX en Tinashe.

Ella Eyre – Together

Ella Eyre is jong en wild, dit toon ze dan ook in “Together”.

Ariel Pink – Jell-O

Zelfs voor wie niet aan drugs zit is Jell-O eens goed trippen.

Cold Mailman – Something You Do

Allemaal speciale effecten. Slow Motion, versnelling, alles wordt uitgetest door Cold Mailman. Vooral de lichtjes geven een mooi effect, en de zoenende koppels.

Soak – Blud

Soak als skater? Het blijkt helemaal nog niet zo slecht te zijn!

Adria – Falling

Hoe mooi is de zee niet? Neem Adria daar nog eens bij en het is een wonder van de natuur!

Caribou – Can’t Do Without You

Een klein jongetje en een gigantische vis, soms kan een video heel snel ontroeren. De vis is trouwens te winnen via de site van Caribou.

RAC – Tear You Down

RAC wordt lid van een sekte en ontmoet daar de liefde van zijn leven. Of toch niet? Of toch wel?

David Hasselhoff – True Survivor

Acteur David Hasselhoff heeft een single gereleaset. Het is de soundtrack voor Kung Fury en is zeer eighties. Zowel Hitler, explosies als kung fu kan in dit clipje gevonden worden.

FILMPJE VAN DE WEEK

FALL OUT BOY – UMA THURMAN

Om toch modern te blijven is Fall Out Boy dit maal Filmpje Van De Week. Ze huren een nieuwe secretaresse in en die blijkt wel heel veel leuke dingen te mogen doen. Ook zien we het luilekkerleven van de bandleden. In scène gezet of niet, het blijft wel leuk om te zien.

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tinashe - “Nasty”

De ultieme ‘girlboss’? Als daar een award voor zou bestaan, dan was Tinashe ongetwijfeld één van de genomineerde kandidaten. Door haar simpelweg…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Caribou - "Honey"

Op commercieel vlak heeft Caribou misschien niet de allergrootste elektronicahits achter zijn naam staan, maar het project van Dan Snaith heeft binnen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Charli XCX - "Club classics" & "B2b"

‘It’s Charli, baby’ en dat met een nieuwe dubbelsingle die ons helemaal warm – en zelfs heet – maakt voor haar nieuw…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.