FeaturesWedstrijden

Win tickets voor verschillende concerten in Botanique

© CPU – Bert Savels

Er is volop leven te bekennen in de Botanique. Het Brusselse popcentrum staat dit voorjaar namelijk in volle bloem, met een dijk aan fijne concerten op de planning waar we onze duimen en vingers bij kunnen aflikken. Dus haal die agenda maar tevoorschijn en markeer de must-see shows, want geloof ons, de lijst met aantrekkelijke shows waar je bij moet zijn is zo goed als oneindig lang.

Zo staat op 16 februari Parquet Courts-frontman A. Savage met zijn solovoorstelling in de Rotonde, terwijl een dag later de gitaren stevig klinken in de Orangerie tijdens een duo-headlinershow van Citizen en Drug Church. Op 4 maart is het de beurt aan Gallus. De Schotten braken afgelopen jaar nog het podium van Rock Olmen af en gaan dit in de Witloof Bar nogmaals netjes over doen. In diezelfde week mag ook Psychedelic Porn Crumpets naar Brussel afkomen. De psychedelische rockband uit de westkust van Australië staat geroemd om het geven van shows van wereldformaat en staan vast te poppelen om dit op 9 maart te laten zien in de Orangerie. 12 maart is het dan weer de beurt aan Helado Negro om met zijn zwoele stem de Rotonde te vullen. Met een rugzak vol sensuele, Spaanstalige teksten trekt hij richting het Brusselse om iedere aanwezige toeschouwer volledig in te pakken.

© CPU – Joost Van Hoey

Ook gaan we in de Botanique getuigen zijn van de terugkeer van Botch. De legendarische mathcoregroep uit het Amerikaanse Tacoma is na een afwezigheid van ruim twintig jaar weer terug bij elkaar en maakt zich op om op 15 maart de zaal van de Orangerie eens stevig te verbouwen. Op 19 maart is het aan Joy Anonymous om de Botanique nog eens flink op te schudden. Het technoduo stond een aantal jaar terug al in Orangerie als voorprogramma van Fred Again.. en mag nu in de Rotonde bewijzen dat het prima op eigen benen kan staan. Kortom, er valt de komende tijd een hoop te beleven in de Botanique.

Wil jij nou bij een van deze concerten aanwezig zijn en heb je nog geen kaartjes? Dan hebben wij goed nieuws! Voor iedere show mogen wij namelijk steeds twee duotickets weggeven. Stuur uiterlijk twee dagen voor het concert een mailtje naar wedstrijd@dansendeberen.be met daarin de naam van de artiest die je wilt zien, een bewijs dat je ons volgt op Instagram en/of Facebook en het antwoord op volgende vraag: hoe heet het muziekfestival dat jaarlijks georganiseerd wordt in de Botanique? Stuur je mail en wie weet zien we elkaar binnenkort bij een van de concerten.

3653 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Matt Maltese @ Botanique (Museum): Hartige serenades

Lange tijd had je het gevoel dat het talent van Matt Maltese wat onderbelicht bleef, tot zijn muziek de ronde begon te…
InstagramLiveRecensies

Stephen Sanchez @ Botanique (Orangerie): Hedendaagse rock-'n-rollshow met een afgelikte toets

Net als vele andere nieuwe, jonge artiesten begon de carrière van Stephen Sanchez op TikTok. Een cover van Cage The Elephant bezorgde…
LiveRecensies

Dizzee Rascal @ Botanique (Orangerie): Gebonk op de vloer

Soms vraagt een mens zich af hoe het gaat met artiest X of Y, en dan verschijnt hij plots weer op de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.