FeaturesWedstrijden

Win duotickets voor Sabrina Claudio in La Madeleine (07/05)!

© CPU – Nathan Dobbelaere

Uitstel is geen afstel, want op 7 mei komt de Amerikaanse zangeres Sabrina Claudio alsnog naar België om haar nieuwe project Archives & Lullabies voor te stellen. Opgegroeid in Florida en omringd door de Latijns-Amerikaanse community (ze is half Puerto-Ricaans en half Cubaans) ontdekte ze al snel haar passie voor muziek. Haar talent bracht haar uiteindelijk naar de andere kant van de Verenigde Staten, meer bepaald naar Los Angeles. Daar leerde de zangeres niet alleen heel wat belangrijke mensen in de muziek kennen, maar bleef ze ook hard werken aan haar doorbraak. In 2017 werd ze door Apple Music uitgeroepen tot Up Next-artiest en kwam alles in een stroomversnelling. Inmiddels werkte ze samen met artiesten als The Weeknd, Khalid en A$AP Rocky. Ook als songschrijver bloeide ze open en schreef onder meer mee aan Beyoncé’s album Renaissance. Claudio’s Europese tour brengt haar in mei voor het eerst naar Brussel voor haar allereerste eigen show in ons land.

Wil je er op 7 mei in La Madeleine zeker bij zijn, dan kan je hier tickets kopen. Wij geven ook twee duotickets weg, die je kan winnen door de volgende vraag correct te beantwoorden: Op welk Belgisch festival speelde Sabrina Claudio afgelopen zomer? Wil je kans maken, mail dan het juiste antwoord door naar wedstrijd@dansendeberen.be en een bewijs dat je Dansende Beren op Instagram volgt. Veel succes!

1775 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Mimi Webb @ La Madeleine: Miminaal plezier

Het Britse popuniversum is sinds kort een nieuwe royalty rijker: Mimi Webb. De tweeëntwintigjarige zangeres droomde er al als jonge puber van…
LiveRecensies

The Teskey Brothers @ La Madeleine: Broederlijk spelen

Dat er nog steeds een (groot) publiek is voor soulvolle bluesmuziek, bewijst het recente succes van The Teskey Brothers. De Australische band…
InstagramLiveRecensies

beabadoobee @ La Madeleine: Uitgebluste hysterie

In het Verenigd Koninkrijk is beabadoobee de status van ‘veelbelovend talent’ al een tijdje ontgroeid en vandaag de dag lijkt ook de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.