Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Vincent de Boer – “Big Dreams” (feat. Surf)

Vincent de Boer is een 22-jarige muziekproducer en rapper uit Groningen, Nederland. De Boer werd eerst bekend als muziekproducer, maar bracht onlangs zijn eerste rapnummer “Big Dreams” uit in samenwerking met de Amerikaanse rapper Surf. Die kennen we vooral van zijn album Baddest Human. Een van de dingen die zijn muziek onderscheidt van andere rappers, is zijn unieke stijl. Surf heeft een manier van woorden rijmen die zowel natuurlijk als creatief klinkt. Hij heeft ook de neiging om veel metaforen en vergelijkingen te gebruiken in zijn teksten.

“Big Dreams” begint met een eenvoudige synth-gedreven beat die de relaxte toon van het nummer zet. Het is het soort single waar we niets anders mee kunnen doen dan ons hoofd laten deinen als we ernaar luisteren. Over het algemeen is het nummer goed geproducet en zijn de beats van Vincent de Boer pakkend. Zijn beat en flow lopen soepel in elkaar over. Vincent geeft blijk van een goede stembeheersing. Hij heeft ook creatieve teksten waarmee hij een verhaal vertelt, waar wij als luisteraars ons gemakkelijk in kunnen vinden. Het refrein is bijzonder memorabel en blijft al na één keer luisteren in ons hoofd hangen. Al bij al is “Big Dreams” een geweldig rapnummer met een inspirerende boodschap, geweldige productiewaarden en een fris geluid.

Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

36 posts

About author
Music & Fashion fan
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bert Dockx - "Big Dreams"

Bert Dockx is zonder twijfel een van de meest actieve muzikanten van de voorbije jaren. Naast zijn solowerk, is de man actief…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Chica Chica - "Chica Chica"

Chica Chica is de alias van bassiste Judith Renkema. Zij is een veelgevraagde sessiebassiste en speelde onder andere al voor Komodo en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Handkerchief - "They Drive by Night"

Het jonge, Antwerpse collectief Handkerchief wist ons al enkele malen flink te overtuigen. De negen componisten en muzikanten brengen een unieke sound…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.