FeaturesWedstrijden

Win een duoticket voor Melkrock 2022!

© CPU – Cédric Depraetere

We zitten ongeveer halverwege de festivalzomer en dus maakt Tielt zich traditiegetrouw op voor Melkrock. Dit jaar zullen de festiviteiten plaatsvinden op zondag 14 augustus en dat met een mooie line-up. De affiche kleurt zoals gewoonlijk in de Belgische driekleur, met bovenaan de immer sympathieke Flip Kowlier, de prettig gestoorde bende van Borokov Borokov en Willy Organ en voor de fans van het stevigere werk is er met Pothamus, Peuk en Pink Room ook meer dan genoeg keuze. Dat alles wordt aangevuld met het knotsgekke Brennt und Klakmatrak, de mooie melodieën van Pauwel en Cloudy-Oh, ex-Van Jet Wolf Vanwymeersch en de gitaren van Divided. De afterparty is dan weer weggelegd voor Radio Figaro.

Loopt het water je bij het lezen van al deze namen al in de mond? Dan hebben we goed nieuws, want Dansende Beren mag namelijk een duoticket weggeven voor Melkrock! Wat moet je daarvoor doen? Simpel, stuur een mailtje naar wedstrijd@dansendeberen.be met als onderwerp ‘Melkrock’. Daarin zet je het volgende: een schermafbeelding als bewijs dat je ons volgt op Facebook en Instagram en het antwoord op de wedstrijdvraag: Flip Kowlier bracht in april voor het eerst in bijna tien jaar nog eens een soloalbum uit. Hoe heet die plaat? Veel succes!

Ben je liever sowieso zeker van je ticket? Dan verwijzen we je graag door naar de website van het festival.

1399 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Moen Feest 2022 (Dag 2): Helden van de Belpop

We kunnen niet om de grote olifant in de festivaltent heen, Moen Feest kwam de voorbije week helaas in het nieuws naar…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Flip Kowlier - September (★★★★½): Solide eenvoud van torenhoog niveau

De West-Vlaamse zanger Flip Kowlier is ondertussen al vele jaren een begrip in de Belgische muziekwereld. De in Gent wonende Izegemnaar is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Flip Kowlier - "Aan den Overkant"

Met “Aan den Overkant” krijgen we de tweede single van Flip Kowlier in de aanloop naar zijn nieuw album September. Met “September” doorbrak…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.