banner

FeaturesWedstrijden

Win een duoticket voor Date With The Night op oudejaar in A.M. Club

Op de laatste dag van 2021 ben je moreel verplicht om te gaan feesten. Je hoeft daarvoor niet altijd in galatenue gekleed te zijn of naar heel fancy feestjes te gaan, in de A.M. Club te Gent is er namelijk een gewone Date With The Night. Daar hoor je het beste wat de indierockmuziek de afgelopen jaren en decennia te bieden had. Op de affiche dit keer de dj’s van Famous International Playboys, Legend Soundsystem, Hindu Radio, Toxic Cheerleaders en Oceans Burning & Eton Rifles. Kortom, genoeg om een hele avond te kunnen dansen, zingen en misschien zelfs moshen. En waarom zou je zelfs betalen om te feesten op oudejaar? Wij denken er hetzelfde over en dus geven we als mediapartner enkele duotickets weg aan gelijkgezinden die liever al hun geld in een beter drankje investeren.

Wat moet je hiervoor doen? Zet je op geïnteresseerd voor het Facebookevent, like onze Facebookpagina en die van Date With The Night en volg ons en Date With The Night op Instagram. Stuur je screenshots met al deze bewijzen naar wedstrijd@dansendeberen.be en maak zo kans om gratis te feesten op 31 december. Binnenkort geven we ook nog tickets weg via onze Instagrampagina, hou dat dus in de gaten! Ben je liever zeker van je ticket? Tickets kan je ook nog steeds kopen via deze link. Je hebt een CST-ticket en zelftest nodig om binnen te geraken!

3221 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.