FeaturesWedstrijden

Win een duoticket voor Date With The Night op 10 november 2021

Sinds jaar en dag staat Date With The Night garant voor de beste (indie)rockfeestjes in het Gentse. Tegenwoordig vinden die altijd plaats in A.M. Club te Gent. In het verleden stonden onder meer Balthazar, Carl Barât en Blood Red Shoes achter de decks en waren er livesets van onder andere SONS en Sylvie Kreusch. Omdat we graag dit soort alternatieve rockfeestjes ondersteunen en de dansbenen onderhouden moeten worden, zijn we vanaf heden ook mediapartner van deze events. Op deze editie schudt Date With The Night alvast Eppo Janssen uit zijn hoed en daar kan jij nu al duotickets voor winnen.

Wat moet je hiervoor doen? Zet je op geïnteresseerd voor het Facebookevent, like onze Facebookpagina en die van Date With The Night en volg ons en Date With The Night op Instagram. Stuur je screenshots met al deze bewijzen naar wedstrijd@dansendeberen.be en maak zo kans om gratis te feesten op 10 november. Binnenkort geven we ook nog tickets weg via onze Instagrampagina, hou dat dus in de gaten! Ben je liever zeker van je ticket? Vanaf 13 oktober kan je tickets kopen voor de dansavond.

3179 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.