FeaturesWedstrijden

Maak kennis met HiFive van Trix en win een ticket voor een concert naar keuze voor vijf personen

Het concertseizoen staat voor de deur en als alles goed gaat, zou dat weer min of meer normaal moeten verlopen. Hoog tijd om een nieuw concert van Trix in Antwerpen uit te lichten. Daar komen ze namelijk met HiFive op de proppen, een concept dat nationale en internationale acts zonder al te grote naamsbekendheid in het Trix Café zet. De toegangsprijs wordt met €5 bewust laag gehouden. Koop je echter meer dan één ticket in voorverkoop, dan worden ze nog goedkoper! Zo zal je voor vijf tickets bijvoorbeeld slechts €15 betalen. Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. HiFive!

De kans is dus groot dat de bands die op HiFive spelen het café snel zullen ontgroeien en dan kan je zomaar tegen je vrienden zeggen dat je ze nog zag in een intieme setting, of je kan ze meenemen. Daarom geven we vijf tickets (volledig volgens het HiFive-concept) weg voor een concert binnen deze reeks naar keuze (behalve het uitverkochte Los Bitchos). Wil je dus bijvoorbeeld de sfeervolle indierock van Nation of Language horen, of ga je liever voor psychedelische sounds van Flyying Colours? Kies je concert en laat ons dat via wedstrijd@dansendeberen.be weten, samen met een bewijs dat je onze Facebook en/of Instagrampagina volgt. Veel succes!

3135 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

Puntjudith @ Trix (Club): Climax van climaxen

Via de snelweg naar succes. Zo kunnen we het verhaal van Puntjudith kort en bondig samenvatten. Het Nederlandse trio vatte vuur in…
FeaturesMuzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (22-28 maart)

Doorheen de week verschijnt er heel wat muzieknieuws. Zoveel zelfs dat je door de bomen het bos vaak niet meer kan zien….
LiveRecensies

STARSET @ Trix (Zaal): Mysterieuze, meeslepende reis

Gisteravond stond STARSET in de zaal van muziekcentrum Trix. Het was de eerste keer dat de Amerikaanse band als headliner in Antwerpen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.