FeaturesInstagramUitgelicht

Stem hier op de Dansende Beren Zomerhit 2021!

De zomer loopt helaas alweer ten einde, maar niet getreurd: bij Dansende Beren betekent dat lijstjestijd! We gaan op zoek naar de leukste, zwoelste en meest dansbare zomerhits om jouw playlist nog meer kleur te geven, en jij mag daar mee over oordelen.

Zoals je intussen misschien al van ons gewoon bent, zijn wij niet op zoek naar de zomerhit die je op alle radiozenders hoort. Wij gaan voor een alternatieve zomerhit! Denk dus niet aan Niels Destadsbader of Ed Sheeran, maar aan nummers waarvan je vindt dat ze niet genoeg aandacht krijgen. Hieronder vind je al enkele suggesties, maar voeg gerust nog je eigen favorieten toe! De stembussen zijn twee weken open, daarna delen we de top 10 in een artikel en de top 50 in een playlist op Spotify!

Benieuwd hoe onze lijst er vorig jaar uitzag? Je leest de zomerhit van 2020 hier.

This poll is no longer accepting votes

Wat is jouw Zomerhit van 2020?
Related posts
FeaturesInstagramUitgelicht

Dansende Beren zomerhit 2020

De teerling is geworpen, de stemmen zijn geteld: de Dansende Beren zomerhit is bekend. Met honderden stemmen kunnen we zeggen dat de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.