FeaturesWedstrijden

Win tickets voor Road Rock Kortrijk met o.a. Admiral Freebee, Equal Idiots en The Kids

EqualIdiots@WerchterParklife2021_StijnVerbruggen

De festivalzomer ziet er ondanks alle coronaperikelen toch nog zeer degelijk uit en daar wordt ook in Kortrijk van geprofiteerd. Op zaterdag 28 augustus wordt daar Road Rock georganiseerd. Het gezellige stadsfestival is op een mum van tijd uitgegroeid tot een middenmoter in het Vlaamse concertlandschap en dat vertaalt zich ook in 2021 naar een mooie affiche. Zo zullen komende zomer onder andere Admiral Freebee en het prettig gestoorde Equal Idiots naar West-Vlaanderen afzakken, maar word je ook uitgenodigd op het 45ste verjaardagsfeest van The Kids, komt Noémie Wolfs langs en word je daarbovenop nog eens getrakteerd op heel wat lokaal muzikaal talent.

Beginnen je dansbenen al te jeuken na het lezen van bovenstaande alinea? Dan hebben we goed nieuws, want wij mogen tickets weggeven voor het dagfestival. Wat moet je daarvoor doen? Gewoon het antwoord geven op de volgende vraag: Na een lange afwezigheid keerde Admiral Freebee vorig jaar terug met een nieuwe ep. Wat is de naam van die ep? Mail dat antwoord door naar wedstrijd@dansendeberen.be samen met het bewijs dat je Dansende Beren leuk vindt op Facebook en/of volgt op Instagram. Wie weet sliden wij dan binnen de kortste keren in je DM’s! Veel succes!

Niet gewonnen? Geen paniek! Op de site van Road Rock kan je nog steeds tickets kopen!

981 posts

About author
't is oke.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.