FeaturesInstagramMuzieknieuwtjes

Dansende Beren lanceert zustersites Dansende Beren 2, Dansende Beren 3 en Dansende Beren 4

Het muzieklandschap staat nooit stil. Zelfs nu een pandemie voor het tweede jaar op rij de wereld in haar greep houdt, lijkt op de aanvoer van nieuw werk van zowel rijzende sterren als gevestigde waarden geen rem te staan. Elke dag verdient wel ergens een nieuwe artiest zijn of haar plaats in de schijnwerpers, en het aantal albums dat op vrijdagen onze inbox binnenstroomt, heeft nooit hoger gelegen.

Bij Dansende Beren zetten we graag zoveel mogelijk van dit talent in de kijker. Hierbij moeten we echter ook rekening houden met de vraag van de consument. Anno 2021 is het door muziek gebeten publiek steeds meer op zoek naar een gepersonaliseerde ervaring. Mensen laten hun muziekavond niet langer bepalen door één blog; de nieuwe media bieden een waaier aan keuzemogelijkheden. In dat snelgroeiende aanbod kan alleen een sterk merk overleven. Een merk dat zich niet alleen toespitst op de doorsneeluisteraar, maar elke muziekliefhebber iets kan bieden.

Daarom hebben we besloten om te diversifiëren. Vandaag lanceert Dansende Beren drie zustersites, elk met een andere focus. Dansende Beren blijft zoals je gewend bent: de beste nieuwe alternatieve muziek, maar ook het meest spraakmakende werk van bekende namen. Op Dansende Beren 2 leggen we de focus op hiphop, gaande van de laatste half afgewerkte Drake-demo tot alles wat golven maakt in de SoundCloudsferen. Dansende Beren 3 behandelt ECHTE METAL!!! en andere gitaarmuziek, voor iedereen die een trauma heeft overgehouden aan een jeugdervaring met een synthesiser. Tot slot brengen we op Dansende Beren 4 exclusief verslag uit van de muziek en het leven van Niels Destadsbader, want zeg nu zelf: de kroonprins van het Vlaamse lied, daar kun je niet genoeg overoverover zeggen.

Met deze drie zustersites hopen we jou als lezer nog beter van dienst te zijn. Toch nog niet genoeg nieuwe muziek? Neem dan een abonnement op Dansende Beren Plus voor maar €19,99 per maand. Je krijgt vervroegde toegang tot al onze artikels, én daarnaast sturen we je elke maand een gesigneerd exemplaar van een van onze favoriete albums op. Deze maand kunnen we je verblijden met de compilatie-cd Liefde voor muziek 2020. Wees er snel bij!

193 posts

About author
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter breidt Zomerbar uit met onder andere Compact Disk Dummies, Black Box Revelation en meer!

Normaal gezien zouden we vandaag onze tent en rugzak klaarmaken om morgen richting Rock Werchter te vertrekken. Het viel allemaal in het…
Muzieknieuwtjes

Nieuwtjes van de week (4 februari - 10 februari)

Elke week verzamelen we de beste nieuwtjes, zo blijf je op de hoogte van wat er beweegt in muziekland. Deze week: awards,…
Muzieknieuwtjes

Nieuwtjes van de week (26 november - 1 december)

Elke week verzamelen we de beste nieuwtjes, zo blijf je op de hoogte van wat er beweegt in muziekland. Deze week: de…

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.