Wedstrijden

Wedstrijd: Win 12” van Walter Verdin met daarop “Er is iets” en “Storingen”

Het is al veertig jaar geleden dat Walter Verdin met “Er is iets” in de Vlaamse top 10 stond, maar velen zijn hem nog steeds niet vergeten! Naast het uitbrengen van een soloalbum werkte Verdin ook regelmatig samen met anderen. Zo bracht hij ook in 1980 het nummer “Storingen” uit via zijproject Specimen & the Rizikoos. Ook acteur Josse De Pauw maakte deel uit van die groep, naast drie andere bandleden. Tot op de dag van vandaag is de originele singleversie van “Storingen” een gegeerde vinylplaat onder Belpopverzamelaars.

Beide nummers vieren dit jaar een jubileum en dus besloot BLP Records dat te vieren met een nieuwe uitgave. Op de A-kant vinden we “Er is iets” terug en “Storingen” staat op de B-kant van de 12-inch maxi. Bovendien waren er slechts driehonderd exemplaren van deze doorschijnend rode vinylplaat te verkrijgen. Die zijn intussen al allemaal uitverkocht, maar wij mogen er alsnog eentje weggeven. Een heus collector’s item!

Wil je kans maken op een plaat? Dan moet je deze vraag beantwoorden: Hoe heet de groep waarmee Walter Verdin naar het Eurovisiesongfestival trok? Stuur het antwoord samen met een bewijs dat je onze Facebookpagina leuk vindt en/of Instagrampagina volgt en je adresgegevens door naar wedstrijd@dansendeberen.be en wie weet ontdek je binnenkort een 12-inch in je brievenbus.

16 november 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief