Wedstrijden

Wedstrijd: Objects & Sounds geeft limited edition plaat van Maria Teriaeva weg

Het Gentse tweemansproject Objects & Sounds belooft ’s werelds eerste online platenwinkel te zijn die gebaseerd is op moods in plaats van genres. Het concept werd bedacht door Alec en Aimee, een webdeveloper en storyteller. Objects & Sounds is het kruispunt voor een passie voor muziek, intuïtief webdesign en het vertellen van verhalen.

Hoewel er geen fysieke locatie van de winkel bestaat, heten de oprichters van Objects & Sounds je altijd welkom in hun naar eigen zeggen ‘cosy’ appartement in Gent. Daarnaast kan je natuurlijk op de website terecht, die tijdens de lockdown vorm kreeg. De kern van het project: dat er misschien wel iets voor te zeggen is dat de categorisering van muziek in genres geen steek houdt. Wat als het ‘nieuwe normaal’ ook betekent dat we muziek kunnen kiezen afhankelijk van hoe we ons voelen? Bovendien zet Objects & Sounds in op tijdloze, minder trend-gebonden platen. Muziek waar je dus vandaag en binnen tien jaar even hard van geniet.

Naast een onderverdeling in labels—met speciale aandacht voor lokale artiesten—vind je op Objects & Sounds acht verschillende moods, met omschrijvingen als ‘emotional rollercoaster’, ‘lost in dreams’ of ‘ready for action’. In samenwerking met Dansende Beren geeft Objects & Sounds een limited edition van de plaat “Conservatory of Flowers” van de Russische artiest Maria Teriaeva weg. Het album komt met een set unieke wierrookvellen, waarvan de geur op de muziek afgestemd is. Muziek die inzet op alle zintuigen. Graaf dus diep in je muziekervaring en bedenk een negende mood—wie weet is er een catchy titel voor dat specifiek gevoel dat je enkel krijgt al schreeuwend-meezingend met je favoriete platen? Of misschien weet jij wel de perfecte term voor die platen die je ’s ochtends in de douche vergezellen? Meedoen is gemakkelijk. Wie de Facebook-pagina van Dansende Beren liket en de meest pittige mood bedenkt, maakt kans. Stuur een bewijs van de like en een omschrijving van de mood door naar wedstrijd@dansendeberen.be samen met je gegevens.

 

11 september 2020

About Author

Camilla Peeters


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief