Features, Instagram, Uitgelicht

Dansende Beren Zomerhit 2020: Het nummer van deze zomer volgens jou!

Iedere zomer opnieuw worden hordes nummers gebombardeerd tot zomerhit, zodat je op den duur het bos door de bomen niet meer ziet. Om dit allemaal nog erger te maken gaan we bij Dansende Beren ook op zoek naar onze eigen zomerhit (zelfs in deze tijden), naar het nummer dat al verschillende zonnige maanden bij jou op repeat staat, dat steeds in je hoofd blijft hangen en dat steevast op elke barbecue gespeeld wordt. Bij Dansende Beren willen we het wel eens op een andere manier aanpakken, zo zijn we nu eenmaal.

Geen Lady Gaga & Ariana Grande of Megan Thee Stallion & Beyoncé bij ons, wij gaan op zoek naar nummers die u met uw pretentieuze muzieksmaak ook kan waarderen. Een nummer voor de zomer moet er zijn, maar waarom moeten die altijd zo cliché zonnig zijn? Daarom gaan wij op zoek naar het nummer van de zomer met als enige voorwaarde dat het absoluut geen typisch zomerliedje mag zijn. Als het kans maakt op de Radio 2 zomerhit, kies je dus best iets anders uit 2020. Met andere woorden, wij gaan op zoek naar de atypische zomerhit van 2020.

Hieronder hebben we al vijftig suggesties gedaan, zodat je al een lijst hebt om uit te kiezen. Er is een maximaal van drie antwoorden per persoon, dus wees zuinig met wat je kiest! Binnen enkele weken laten we dan ook weten wat de top 10 geworden is.

Wat is jouw Zomerhit van 2020?
1 augustus 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief