Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single People in Houses – “Promise of Rain”

‘Eén Simon en twee Garfunkels brengen songs die van Crosby, Stills and Nash konden zijn (hadden die in Gent gewoond en had één van hen trompet gespeeld).’ Dit staat te lezen op de Facebookpagina van People in Houses en is een erg accurate beschrijving voor het trio rond Merijn Landuyt. Zij brengen muziek die doet denken aan de folk en americana van weleer. Hun mosterd haalden ze duidelijk bij Crosby, Stills and Nash, maar ook Eddie Vedder is nooit ver weg.

Het drietal vuurt “Promise of Rain” op ons af, de voorbode van hun album Pockets Full of Change dat uitkomt in het najaar. Ze schieten meteen raak. Een rustig kabbelend gitaartje wordt al gauw aangevuld met een tweede gitaar, en met een meerstemmigheid die je meteen doet wegdromen bewijst het drietal dat ze niet aan hun proefstuk toe zijn. Daarbij kan je genieten van een stop-motionclip die minstens even indrukwekkend is als het nummer zelf. “Promise of Rain” is een hoopvol plaatje dat ons reikhalzend doet uitkijken naar meer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Steve Gunn @ Trix (Bar): Kronkelende nevelslierten

Fans van het betere snarenwerk zijn al even vertrouwd met de muziek van Steve Gunn. De singer-songwriter groeide op in Pennsylvania en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cardinals – “If I Could Make You Care”

Afkomstig uit de Ierse stad Cork, vormen Euan Manning, Finn Manning, Darragh Manning, Kieran Hurley, Aaron Hurley en Oskar Gudinovic samen Cardinals….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The New Eves - "Astrolabe"

The New Eves is voorlopig nog een vrij onbekende naam in de muziekwereld, maar de band is hard aan het werk om…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.