Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding & Lauv – “Slow Grenade”

Ellie Goulding klimt stilaan toch terug naar boven in onze muziekwereld. Na een pauze en minder geïnteresseerd publiek, maakt ze een comeback. De Britse popzangeres werd in 2009 bekend met haar single “Lights”. Ondertussen kan ze al drie albums toevoegen aan haar lijstje, al wachten de fans ongeduldig op een vierde. Niet lang meer, want op 17 juli lanceert Goulding haar vierde album Brightest Blue.

Ellie Goulding brengt ons weer wat nieuws. Sinds de welbekende quarantaine is dit de derde song dat ze lanceert, op een vrijwel korte tijd dus. Deze keer doet ze het samen met zanger en producer Lauv, hij staat vooral bekend voor zijn single “I Like Me Better” en “Fuck, i’m lonely”, met Anne-Marie. Goulding en Lauv lanceren bij deze, “Slow Grenade”. Het begin geeft even een kleine gelijkenis met “On My Mind”, een van de bekendere singles van Goulding. Daarnaast herken je toch zeker de elektronische elementen van Lauv. “Slow Grenade” neemt een rustige aanloop zonder veel spanning. Het refrein heeft daarentegen wat meer pit. Je zou na het eerste refrein vervolgens een climax verwachten, maar die komt er niet. Een echte zomerhit is het niet, maar naar het einde wordt de single wat interessanter. De tweede helft bevat meer aanstekelijke beats en uitdaging. Niet slecht, maar ook zeker niet de beste single van Ellie Goulding.

Goulding zou normaal 20 juni op Werchter Boutique staan. Voorlopig is het niet duidelijk wanneer we ze nog eens in België kunnen verwachten.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Ellie Goulding @ Koninklijk Circus (Cirque Royal): Sluimerende hitjesshow

Het is al enige tijd geleden dat Ellie Goulding de hitlijsten in vuur en vlam zette met nummers als “Burn”, “Love Me…
InstagramLiveRecensies

Lauv @ La Madeleine: Veilige popshow

Je hebt van die artiesten die het succes van hun doorbraaksingle niet meer kunnen evenaren en Lauv is daar zo’n voorbeeld van….
InstagramLiveRecensies

Werchter Boutique 2023: De roze loper uitgerold

Het moment dat de poorten aan de Haachtsesteenweg voor het eerst opnieuw openen en tienduizenden muziekliefhebbers eindelijk terug de bekendste weide van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.