Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LISZA – “¿Cómo?”

We horen de laatste tijd steeds meer jong, Vlaams talent op de radio, maar België is meer dan enkel Vlaanderen. Heel wat Brusselse en Waalse talenten blijven vooralsnog onder de radar. Hoog tijd om daar iets aan te doen, denken we dan! LISZA is een jonge Franstalige zangeres die al een tijdje meedraait, maar waar we hier waarschijnlijk nog niet mee te maken kregen. Ze heeft ondertussen al een handvol singles en een album op haar naam staan, maar dat dateert al van 2017. Tijd voor een nieuw hoofdstuk, moet LISZA dus gedacht hebben. Dat start vandaag met “¿Cómo?”. Dat nummer zou ook zomaar eens haar doorbraak in de Noordelijke helft van ons land kunnen betekenen, want nadat ze jarenlang voor de gezellige Franse pop koos, gaat de zangeres nu richting het zwoele Spanje.

“¿Cómo?” werd een plezante single die het nóg wat warmer maakt dan het de afgelopen dagen al was. Het Frans wordt achterwege gelaten en LISZA gaat voluit voor Spaanse Latino-invloeden. Een energetisch gitaartje legt het tempo hoog, terwijl de zangeres haar beste Spaans bovenhaalt; hetzij in de zwoele refreinen, of in rapvorm tussendoor. Af en toe komen er wat dromerige elektronische effectjes bij kijken, die het nummer een hedendaagse touch geven. LISZA zelf gaf al aan dat het nummer haar zin gaf om te dansen en dat begrijpen we maar al te goed. Het is onmogelijk om niet gelukkig te worden van de song en de dansbenen los te gooien. We hopen in elk geval dat de zangeres in de toekomst dan ook vaker deze richting uit zal gaan, want het past haar als gegoten.

Op 18 mei 2021 staat LISZA in het voorprogramma van Caravan Palace in de AB.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2089 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"Oude Bekenden

Nieuwe single Yukon Blonde

De Canadese band Yukon Blonde maakte al twee fantastische albums. Nu hun derde eraan komt mag het natuurlijk niet ontbreken aan nieuwe…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.