Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuw single Lynks Afrikka – “How to Be Successful”

Veel lippenstift en oogmake-up is zowat het enige je kan zien van het gezicht van Lynks Afrikka, doordat de rest met stof is bedekt. Dat wordt gecombineerd met een pruik en opvallende outfits. Het is meteen duidelijk dat deze muziekact niet de dertiende in een dozijn is. Extravagant en kunstzinnig zijn twee woorden waarmee Lynks Afrikka zeker en vast te beschrijven valt. De artiest ging niet onopgemerkt en zo lieten onder andere The Independent en Elton John weten dat we hen in het oog moeten houden. Tot op heden had Lynks slechts vijf nummers uit, maar daar zaten meteen al enkele mooie singles tussen. De meest opmerkelijke is wellicht “How to Make a Béchamel Sauce in 10 Steps (With Pictures)” waarin op muziek uitgelegd wordt hoe je bechamelsaus maakt in tien stappen, wat op een best spannende manier gebeurt. Op het einde wordt zelfs vermeld hoe je een vegan variant kan maken, dus het is meteen duidelijk dat de muzikant woke is.

Ook op deze nieuwe single krijgen we een stappenplan, maar deze keer is het niet zo simpel als bij de bechamelsaus. “How to Be Successful” is, zoals de titel suggereert, een les in hoe je succesvol wordt met een goeie job en financiële zekerheid. Stap één is naar de universiteit gaan en daarna stel je je cv op. De volgende stappen verklappen we niet, maar we zeggen wel dat het gepaard gaat met een leuke beat en een drop. Zet dit op tijdens je volgende feestje en er zal gedanst worden. Lynks Afrikka is er eentje om in het oog te houden; zeg dat Elton John en Dansende Beren het gezegd hebben.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1199 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #27

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
AlbumsRecensies

Lynks Afrikka - Smash Hits, Vol. 1 (★★★½): Dansen met een facekini

Door hun facekini zie je slechts de ogen en lippen van Lynks Afrikka. Achter het masker vinden we een Brit terug die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.