Features, Muzieknieuwtjes, Uitgelicht

Een overzicht van de concerten die je deze zomer kan zien

© CPU – Ymke Dirikx

Het is geen normale zomer dit jaar, zoveel is ondertussen al duidelijk. Gelukkig mogen vanaf begin juli alweer concerten worden georganiseerd, waarvan de meeste in open lucht plaatsvinden. Heel wat nieuwe initiatieven duiken op en het is lastig om een overzicht te houden tussen al die coronaproof optredens. Daarom maken we dit concertoverzicht, om het allemaal in één oogopslag te kunnen nakijken. Eerst sommen we alle organisaties op, om op het eind van dit bericht een chronologische opsomming te geven. Deze post wordt ook aangevuld als er meer initiatieven opduiken, dus hou het in de gaten.

Campo Solar

In Damme, vlakbij Brugge, wordt er deze zomer in een maïsveld een amfitheater opgebouwd. Tentakel is de organisatie achter heel deze beleving en die werkt ook af en toe samen met Cactus Festival. We zagen op de Facebookpagina van Campo Solar al verschillende foto’s van het theater passeren en we moeten zeggen dat het er veelbelovend uitziet. Voor juli is er al een kleine line-up met onder meer Flip Kowlier, Portland en Lady Linn. Ongetwijfeld volgt er nog meer, maar daarvoor kan je hun site in de gaten houden.

Dranouter

Hoewel er dit jaar geen Dranouter Festival zal zijn, bleef de organisatie niet bij de pakken neerzitten. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag in de maanden juli en augustus voorziet Dranouter zomersessies met artiesten uit eigen land. Voor de maand juli werden al heel wat namen aangekondigd met onder meer Brihang, Faces On TV, Portland, Geike en Willy Organ op de affiche. Niet slecht, denken we zo en dat bleek ook uit de ticketverkoop die razend snel liep. Dit alles vindt plaats op de vertrouwde weide van Dranouter maar dan binnen de gekende maatregelen en rekening houdend met alle regels. Alle info vind je ook op de site van Dranouter.

OLT Rivierenhof

In het Antwerpse zal de bosrijke setting van het Rivierenhof deze zomer niet helemaal ‘festivalloos’ zijn: de culturele organisaties OLT Rivierenhof, Trix, De Studio, cc Deurne en Arenberg hebben een aangepaste programmatie op poten gezet. Verschillende evenementen zullen er vijf dagen per week voor maximaal 200 mensen plaatsvinden, en muziekoptredens kunnen dan zeker niet ontbreken. Tekenden present: Eefje de Visser, Brutus, blackwave., Absynthe Minded en many more. Het gaat voorlopig wel enkel om de maand juli. Voor tickets moet je je haasten, want vele optredens zijn al uitverkocht, al kan je voor bijvoorbeeld blackwave. nog wel je plaats verzilveren. Meer info op de site.

KAAP

In Oostende zijn er iedere zomer wel concerten te vinden en ook nu wordt daar geen uitzondering op gemaakt. In het Zomerkaffee van KAAP is er weer een eigenzinnige selectie van talentvolle bands en muzikanten samengesteld. Bijna elke vrijdag- en zaterdagavond zijn er optredens van artiesten als PAARD., Dorian Dumont, Bandler Ching en veel meer en dat met zicht op zee. Zin om op het strand van de muziek te genieten? Bestel dan een take-away pakket met hapjes, drankjes en hoofdtelefoons om live naar het optreden te luisteren. Meer info vind je op de site.

Buiten Westen

Buiten Westen is het initiatief dat De Kreun samen met Muziekcentrum Track aan ons voorstelt. Intieme concerten op het dak van De Kreun of zittend in Muziekcentrum Track, en dat de hele zomer lang. Met Mooneye, Heisa en FULCO is de line-up lekker gevuld voor juli en tickets gingen dan ook vlotjes over de toonbank. Ook in augustus doet Buiten Westen verder met onder andere Flying Horseman, DIRK. en Willy Organ. Allen daarheen! Ook hier is meer info te vinden op de site.

1,5 meter sessies 4AD

Ook in Diksmuide kan je deze zomer naar concerten gaan kijken. Onder de noemer 1,5 meter sessies organiseert muziekclub 4AD iedere vrijdagmiddag gratis sessies in natuurdomein De Blankaart. Via een verplichte reservatie kan je er onder meer concerten zien van Mattias De Craene, Sioen, Echo Beatty, Mooneye en Meskerem Mees. En dat allemaal omringd door de frisse natuur. Meer info via de site van 4AD of de site van West-Vlaanderen.

Slag van de molen

Deze zomer geeft De Zwerver in Leffinge opnieuw een podium aan tal van Belgische topbands. Niet in het vertrouwde café of in de zaal, maar wel aan de Groenhagemolen in Leffinge. Op die bijzondere locatie kan je onder noemer ‘Slag van De Molen’ David Galle, Vito, Meskerem Mees, Kel Assouff, Schroothoop, RHEA, Rumours, Chibi Ichigo, Hi Hawaii en Brik Tu-Tok aan het werk zien. Daarnaast is er in samenwerking met Theater Aan Zee een opnieuw een editie van Jong Muziek. Een lichting van acht beloftevolle bands zullen zich bewijzen in O.666 in Oostende, verspreid over verschillende gratis concerten. Tickets en reservaties (voor de gratis concerten) kunnen enkel online besteld worden via de website.

WERF1853

Elke vrijdagavond in de maand juli en augustus organiseert CC Strombeek WERF1853. De bruisende zomerbar voorziet concerten, films en theater in een container. Je ziet de bands dus op veilige afstand en in de zomerbar worden slechts honderd mensen toegelaten. Alle concerten zijn ook hier zittend en je moet reserveren om aanwezig te kunnen zijn. Met Mooneye, Black Leather Jacket en Innerwoud is de line-up alvast niet slecht! Meer info op de site.

Paradise City Festival

Magisch kunnen we het Paradise City Festival in Steenokkerzeel altijd noemen, maar dit jaar misschien wel des te meer. De organisatie stelt het kasteeldomein ook dit jaar ter beschikking, maar slechts voor een select publiek. Dat het festival naast coronavriendelijk ook intiemer en meer betoverend zal worden, heeft alles te maken met de omstandigheden waarin het zich afspeelt. De gelukkigen zullen op 1 en 2 juli van een zestal live- en DJ-sets kunnen genieten… op het water! 8 personen krijgen hun eigen dubbelvlot toegewezen en kunnen zo al dobberend onder andere Charlotte Adigéry, Beraadgeslagen en Âme bewonderen. Exclusief is het allemaal wel, want amper 50 personen (dus 25 per festivaldag) maken kans om als winnaar uit een loting te komen. Wie ongeluk in het spel heeft, kan gelukkig thuis met de bubbel kijken naar een livestream van het festival.

Rock Werchter

Een zomerbar die neerdaalt op de weide van Werchter begin juli? Normaal gezien ondenkbaar, maar het coronavirus besliste daar anders over. Lange tijd zag het er naar uit dat een van de grootste Belgische festivals dit jaar in alle stilte zou passeren, maar toch is er met dit initiatief iets moois uit de bus gekomen. LIVE2020 vindt plaats van 2 tot 5 juli en zal vervolgens elk weekend van juli herhaald worden. De muzikale versnaperingen tijdens het aperitieven zijn met Selah Sue, Tourist LeMC en Bazart volledig van eigen bodem. Van een overvolle wei zal je deze keer geen last hebben: telkens 400 personen per avond mogen de zomerbar betreden. Het is dan wel niet Rock Werchter in volle glorie, maar dit concept is toch ook op zijn manier de moeite waard. Voor tickets moet je je reppen, naar rockwerchter.be.

Geen zin, tijd of geld? Of greep je net naast een van de begeerde tickets? Ook digitaal zal je het Werchtergevoel kunnen oproepen dankzij RWTV dat de beste concerten uit het rijke archief van onder het stof zal halen. Ook online party’s, een Rock Werchter Huiskamerquiz (inschrijven via huiskamerquiz.be) en de merchandise van het festival behoren tot het digitale aanbod.

Gent Jazz 1.5

Van 8 tot 21 juli worden er iedere avond twee of drie concerten georganiseerd op de vertrouwde Bijlokesite, maar dan voor een kleiner publiek. Op  Gent Jazz 1.5 zullen alle acts een volwaardige set spelen (+/- 75 minuten), het loont dus zeker de moeite om eens een kijkje te nemen. Op de line-up onder meer Jef Neve, Flying Horseman, Black Flower en nog veel meer. Naast deze avondconcerten tussen 17u en 00u, tovert Gent Jazz de Bijlokesite om in een gratis toegankelijke zomerbar, waar notoire jazzfans het beste uit hun platencollectie zullen laten horen. En op 11, 12, 19 en 21 juli serveren ze daar over de middag (11u – 14u) bovendien een paar brunchconcerten. Grootse plannen dus! Meer info vind je dus op de site van Gent Jazz.

Fifty Summer Sessions

Ook in Brussel valt er deze zomer live muziek te beleven. De Fifty Sessions zijn ondertussen een vaste waarde geworden in het Brusselse concertcircuit en toveren deze zomer de VauxHall in het Royale Park om tot een open air concertzaal. Elke donderdag cureert een ander festival (o.a. Couleur Café en Dour) en kiest het voor twee opkomende talenten van eigen kweek. Tickets kunnen niet gekocht worden en worden gratis weggeven door de partners.

Zomerkamp

Samen met Absolutely Free Festival zal Genk on Stage elke donderdag van de zomervakantie jonge Belgische bands een podium geven. Op de affiche staan onder andere de Limburgse trots Portland, de jongens van blackwave. en Vlaams icoon Willy Organ. Daarnaast is er met Meskerem Mees, EMY en IKRAAAN ook heel wat vrouwelijk geweld terug te vinden. Het volledige programma vind je onderaan het artikel. Het ‘festival’ kreeg de naam Zomerkamp en zal doorgaan op het Genkse Evenementenplein. Elke show is helemaal gratis, maar je zal wel je plekje moeten reserveren. Dat kan steeds op maandag voor elke show om 10:00. Tot dan?

Diestortion: The Secret Sessions

Bij het CC van Diest gaan ze deze zomer de mysterieuze tour op met enkele secret sessions. Zes bands op zes verschillende locaties in Diest, het lijkt ons nu al spannend om daar heen te gaan. De line-up is dan ook niet van de minste met onder meer Frankie Traandruppel, Peuk, Bonzo en Beraadgeslagen. De sessies zouden voor 40 tot 60 man beschikbaar zijn, snel erbij zijn, blijft dus de boodschap. Meer info via de site van CC Diest.

Secret Garden Sessions in Kortemark

In het idyllische Kortemark wordt de tuin van de Oude Pastorie omgetoverd tot een gezellige concertlocatie. Per tafel van vier kan je er tickets kopen voor de schappelijke prijs van 32 euro per tafel. Op de agenda staan onder andere concerten van Portland (duo, 3 juli), IBE (10 juli) en High Hi (16 juli).

Zomerbubbels

Ook in Nazareth valt er deze zomer muziek te ontdekken. PoPallure organiseert in de tuin van het CC een resem concerten in augustus onder de noemer Zomerbubbels. De voorlopige agenda ziet er alvast veelbelovend uit met onder meer optredens van High Hi, Sunday Rose, Meskerem Mees, Equal Idiots, Portland, Kapitein Winokio, The Starlings en Mama’s Jasje. Voor een ticket tel je een kleine 25 euro neer, maar ook hier zijn de plaatsen beperkt. Voor de volledige agenda en ticketinformatie kan je hier terecht.

Kunstencentrum Vooruit

De hele zomer lang kampeert er schoon muzikaal volk als o.a. Echo Beatty, Roman Hiele, Tristan en Maniac Maison in de Balzaal van het Gentse Kunstencentrum Vooruit. Elke artiest krijgt vijf dagen carte blanche om te repeteren of aan nieuw werk te sleutelen. Het resultaat van de residentie krijg je telkens te zien tijdens een exclusief toonmoment op zaterdag.

Muzieklcub N9 in den gevloerden bos

Muziekclub N9 in het Oost-Vlaamse Eeklo neemt in juli tijdelijk intrek ik den gevloerden bos, de zomerbar van Café Pingouin. Elke zondag van juli kan je er terecht voor een optreden in de namiddag en daarbij focust de concertwerking vooral op jonge en opkomende bands. Op het programma staan onder meer Sumi, The Calicos, Kameel en de rijzende ster Meskerem Mees. Voor de volledige agenda en ticketinformatie kan je hier terecht.

uitZOMERlijk

Ook in Brugge blijven ze niet bij de pakken zitten. Geen Cactusfestival, geen MOODS!, maar wel uitZOMERlijk. In de Brugse binnenstad wordt van 15 juli tot 31 augustus heel wat georganiseerd om toch je portie cultuur te krijgen. Verschillende organisaties (o.a. Kaap, Cactus en Cultuurcentrum Brugge) werken er samen om alle aspecten van het culturele gebeuren in de kijker te zetten. Verwacht je dus aan films, theater en natuurlijk concerten. Op de muzikale line-up onder meer DVTCH NORRIS, Bert Dockx, Portland, The Bony King of Nowhere en Jan Verstraeten. Meer info via deze site.

Arena zomerconcerten

In de Ghelamco Arena zullen deze zomer geen voetbalmatchen voor publiek te zien zijn, althans voorlopig toch niet. Daarom wordt de arena ingepalmd door artiesten die er het beste van zichzelf zullen geven. In een akoestische setting presenteren de bands er hun muziek waarbij je toch de arenasfeer ervaart in een intieme setting. Perfect voor de liefhebbers van het iets populairdere werk want op de line-up zien we onder meer The Starlings, Stan van Samang, Sioen, Bent Van Looy en Lady Linn staan. Meer info vind je ook hier op de site.

Nijdrop zomerbad

Nijdrop opent deze zomer in Opwijk een gezellige zomerbar (lees: lichtjes, cozy zeteltjes) waar ze naast onder meer tapasavonden en een Jukebox night ook een aantal concerten organiseren. Met een cocktail in de hand kan je The Lazy Frank Orchestra, LILØ en Jagmonkx staan al gepland. Een stoeltje reserveren doe je hier.

Een overzicht:

Maandag 6 juli

Diestortion: The Secret Sessions: Bonzo

Dinsdag 7 juli

Diestortion: The Secret Sessions: Merope (Bert Cools)

Woensdag 8 juli

Buiten Westen (De Kreun): Mooneye (solo) – Meskerem Mees

OLT Rivierenhof Take Care: Eefje de Visser (solo) + concertfilm

Campo Solar: Portland – Ventilateur

Diestortion: The Secret Sessions: Beraadgeslagen

Gent Jazz 1.5: John Ghost – HAST

Donderdag 9 juli

OLT Rivierenhof Take Care: Portland – The Calicos (trio)

Zomerkamp (Absolutely Free Festival & Genk On Stage): blackwave.

Diestortion: The Secret Sessions: Frankie Traandruppel – Fake Indians

Rock Werchter Zomerbar: Niels Destadsbader

Gent Jazz 1.5: Jef Neve (solo) – Myrddin

Fifty Summer Session: MEYY – Rare Akuma

Koer Vedastus (De Spil Roeselare): Tiny Legs Tim

Vrijdag 10 juli

CC Strombeek WERF1853: Mooneye (solo)

Dranouter Zomersessie: Portland – Dries

Kaap Oostende: Karen Willems

OLT Rivierenhof Take Care: Yung Mavu & Bryan MG – Shaka Shams

Secret Garden Sessions (Kortemark): IBE

Arena zomerconcerten (Ghelamco Arena Gent): The Starlings (2 shows)

Diestortion: The Secret Sessions: Beaten By Hippies

1.5 Meter Sessie / De Blankaart: Echo Beatty + Thunder Eyes

Rock Werchter Zomerbar: Black Box Revelation

Campo Solar: Marble Sounds – PINGPONGCLUB

Gent Jazz 1.5: Flying Horseman – Roos Denayer –

Zaterdag 11 juli

Buiten Westen (De Kreun): FULCO – Mattias De Craene – Firgun Ensemble

Dranouter Zomersessie: Yevgueni (trio) – Mooneye (solo) – Willy Organ

Kaap Oostende: Ventilateur

OLT Rivierenhof Take Care: Soulshakers – Lighters Up

Arena zomerconcerten (Ghelamco Arena Gent): Paul Michiels

Kunstencentrum Vooruit: La Gauche

Diestortion: The Secret Sessions: Peuk

Rock Werchter Zomerbar: Portland

INUIT EXIT (Museum M): SUMI – Patches

Lemon Bar Wetteren: Stefanie De Meulemeester & De Sideguys

Gent Jazz 1.5: PAARD. – 

Zondag 12 juli

Dranouter Zomersessie: Portland – Meskerem Mees – Wolker

OLT Rivierenhof Take Care: Classic Album Sunday ‘Marvin Gaye’

Arena zomerconcerten (Ghelamco Arena Gent): Mama’s Jasje (2 shows)

Muziekclub N9 in den gevloerden bos: The Calicos

Gent Jazz 1.5: Black Flower – Compro Oro – Ndugu

Rock Werchter Zomerbar: blackwave. (15u30) & Eefje De Visser (20u30)

Maandag 13 juli

Gent Jazz 1.5: LABtrio – SUMI

Dinsdag 14 juli

Gent Jazz 1.5: Bram De Looze

Arena zomerconcerten (Ghelamco Arena Gent): Guy Swinnen

Woensdag 15 juli

Buiten Westen (De Kreun): HEISA – Divided

Arena zomerconcerten (Ghelamco Arena Gent): Gene Thomas

uitZOMERlijk (Brugge Binnentuin Gezellehuis): Iris Penning Duo – Eszra

Campo Solar: Noémie Wolfs (duo)- Mirek Coutigny

Rock Werchter Zomerbar: IBE

Gent Jazz 1.5: Antoine Pierre URBEX – N∆BOU –

Donderdag 16 juli

OLT Rivierenhof Take Care: blackwave. – Luie Louis – Mitxelena & Rikky Rozay

Secret Garden Sessions (Kortemark): High Hi

Zomerkamp (Absolutely Free Festival & Genk On Stage): Susobrino – IKRAAAN

Arena zomerconcerten (Ghelamco Arena Gent): Sioen

Gent Jazz 1.5: Commander Spoon – schntzl

Koer Vedastus (De Spil Roeselare): Guy Van Nueten

Rock Werchter Zomerbar: Niels Destadsbader

Nijdrop zomerbar: The Lazy Frank Orchestra

Vrijdag 17 juli

CC Strombeek WERF1853: Black Leather Jacket

Dranouter Zomersessie: Geike (trio) – Tiny Legs Tim (solo) – Fokkersvreugde

Kaap Oostende: M.CHUZI

OLT Rivierenhof Take Care: Brutus

1.5 Meter Sessie /De Blankaart: Mattiasdecraene + Mirek Coutigny

Rock Werchter Zomerbar: Equal Idiots

uitZOMERlijk (Brugge Binnentuin Gezellehuis):The Bony King Of Nowhere

Gent Jazz 1.5: Mardi Gras 1.5

Arena zomerconcerten (Ghelamco Arena Gent): Soulbrothers

Zaterdag 18 juli

Kaap Oostende: PAARD.

Kunstencentrum Vooruit: Tristan

Rock Werchter Zomerbar: Compact Disk Dummies

uitZOMERlijk (Brugge House of Time): DVTCH NORRIS

Gent Jazz 1.5: Mardi Gras 1.5

Lemon Bar Wetteren: Michael Asnot & De Sideguys

Zondag 19 juli

OLT Rivierenhof Take Care: Absynthe Minded

Arena zomerconcerten (Ghelamco Arena Gent): Kapitein Winokio

Muziekclub N9 in den gevloerden bos: Kameel

Rock Werchter Zomerbar: Mama’s Jasje

Maandag 20 juli

Arena zomerconcerten (Ghelamco Arena Gent): Lady Linn

Studio 100 Pop-up Theater in Puurs: Clouseau (2 shows)

Rock Werchter Zomerbar: Stan Van Samang

Secret Garden (Handelsbeurs): Brik Tu-Tok

Dinsdag 21 juli

Arena zomerconcerten (Ghelamco Arena Gent): Belle Perez

Studio 100 Pop-up Theater in Puurs: Clouseau (2 shows)

Rock Werchter Zomerbar: Arno

uitZOMERlijk (Brugge House of Time): Red Zebra – Willy Organ

Secret Garden (Handelsbeurs): An Pierlé Quartet

Woensdag 22 juli

Arena zomerconcerten (Ghelamco Arena Gent): Bent van Looy

Campo Solar: Sioen – George Dylan

Secret Garden (Handelsbeurs): Joachim Badenhorst solo – Alhamwy Vandenabeele Quintet

Donderdag 23 juli

Zomerkamp (Absolutely Free Festival & Genk On Stage): Portland

Rock Werchter Zomerbar: De Mens

OLT Rivierenhof Take Care: De Fakkel Live (Mattias Decraene + Paard. + Susobrino + Willy Organ)

Secret Garden (Handelsbeurs): Vito

Koer Vedastus (De Spil Roeselare): Mooneye (solo)

Vrijdag 24 juli

Dranouter Zomersessie: Absynthe Minded (duo) – Lee Anderson (solo)

Kaap Oostende: SUMI

OLT Rivierenhof Take Care: Overlast

1,5 Meter Sessie / De Blankaart: Meskerem Mees + Roos Denayer

Rock Werchter Zomerbar: Arno

Secret Garden (Handelsbeurs): Aafke Romeijn – Meskerem Mees

uitZOMERlijk (Brugge Binnentuin Gezellehuis): Bert Dockx solo

Zaterdag 25 juli

Dranouter Zomersessie: The Bony King of Nowhere – Tin Fingers (trio) – Junior

Kaap Oostende: Bert Cools

uitZOMERlijk (Brugge Binnentuin Gezellehuis): Harald Austbø

Kunstencentrum Vooruit: Echo Beatty

Slag van de Molen (De Zwerver): Jong Muziek (Aster, Pega, Frankie, Deathstar MacGyver)

Rock Werchter Zomerbar: Brihang (15u30)

Rock Werchter Zomerbar: Het Zesde Metaal (20u30)

Secret Garden (Handelsbeurs): MATTIASDECRAENE  – Compro Oro

Arena zomerconcerten (Ghelamco Arena Gent): Stan Van Samang (2 shows)

Lemon Bar Wetteren: Bram Van Outryve & De Sideguys

Zondag 26 juli

Dranouter Zomersessie: Stef Kamil Carlens – De Cauter Trio – Airboxes

OLT Rivierenhof Take Care: Jan Swerts

Muziekclub N9 in den gevloerden bosMeskerem Mees

uitZOMERlijk (Brugge Binnentuin Gezellehuis): Art’uur: Silhouette

Donderdag 30 juli

Zomerkamp (Absolutely Free Festival & Genk On Stage): BeraadGeslagen

uitZOMERlijk (Brugge House of Time): Portland

Koer Vedastus (De Spil Roeselare): Poltrock

OLT Rivierenhof Take Care: Krankk – Commander Spoon

Nijdrop zomerbar: LILØ

Vrijdag 31 juli

Slag van de Molen (De Zwerver): Vito – Meskerem Mees

1.5 Meter Sessie / De Blankaart: Sioen – Vincent Coomans

uitZOMERlijk (Brugge Binnentuin Gezellehuis): Stoomboot – Vlaeminck, Roose & Verhelst

uitZOMERlijk (Brugge House of Time): Jan Verstraeten

Zaterdag 1 augustus

Slag van de Molen (De Zwerver): Jong Muziek (Peenoise, Partners, Vanessa, Kids With Buns)

Dranouter Zomersessie: School Is Cool – Riguelle, Hautekiet & Cresens – Myrddin

uitZOMERlijk (Brugge): Commander Spoon

Lemon Bar Wetteren: Jesushasatwin

OLT Rivierenhof Take Care: Charlotte Adigéry

Zondag 2 augustus

OLT Rivierenhof Take Care: Admiral Freebee

Woensdag 5 augustus

Buiten Westen (De Kreun): DIRK.

Dranouter Zomersessie: Flying Horseman – Lyenn (trio) – An-Sofie Noppe

Antwerp Queer Arts Festival: The Eljadid Sisters – Bryn – Martha Da’ro

Donderdag 6 augustus

Zomerkamp (Absolutely Free Festival & Genk On Stage): Don Luca (try-out)

uitZOMERlijk (Brugge): Flip Kowlier

Dranouter Zomersessie: Willem Vermandere – Vera Coomans – Elixir

OLT Rivierenhof Take Care: Noémie Wolfs – Roosbeef

Vrijdag 7 augustus

Slag van de Molen (De Zwerver): Kel Assouff – Schroothoop

1.5 Meter Sessie / De Blankaart: Bun – Mooneye

uitZOMERlijk (Brugge Binnentuin Gezellehuis): Spilar

uitZOMERlijk (Brugge House of Time): LYENN

Dranouter Zomersessie: Portland – Mooneye (solo) – Salut La Copine

Zaterdag 8 augustus

Buiten Westen (De Kreun): PAARD. – Ventilateur

Kunstencentrum Vooruit: klein volk

Slag van de Molen (De Zwerver): RHEA

Dranouter Zomersessie: Flip Kowlier (solo) – Spilar – EMY

Lemon Bar Wetteren: Lefwerk

Zondag 9 augustus

Dranouter Zomersessie: Novastar – Wör – Meskerem Mees

Maandag 10 augustus

Zomerbubbels (Nazareth): Mama’s Jasje – Kurt Burgelman

Woensdag 12 augustus

Buiten Westen (De Kreun): Willy Organ – Crowd of Chairs

Zomerbubbels (Nazareth): The Starlings – Sunday Rose

Donderdag 13 augustus

Zomerkamp (Absolutely Free Festival & Genk On Stage): Meskerem Mees – Aster

Zomerbubbels (Nazareth): Brihang – Uberdope

Vrijdag 14 augustus 

Zomerbubbels (Nazareth): Portland – Meskerem Mees

Kaap Oostende: Uma Chine

Slag van de Molen (De Zwerver): Rumours – Chibi Ichigo

1.5 Meter Sessie / De Blankaart: Pacmadam – Two Russion Cowboys

uitZOMERlijk (Brugge House of Time): The Calicos (trio) – The Catatonics

Zaterdag 15 augustus

Zomerbubbels (Nazareth): Equal Idiots – High Hi

Buiten Westen (De Kreun): The Night of the Pawlowski Syndrome – David & Erik Desimpelaere – Tuur Florizoone

Kaap Oostende: Trio Assad – Nathan – Simon

Kunstencentrum Vooruit: Maniac Maison

uitZOMERlijk (Brugge Binnentuin Gezellehuis): Steven De Bruyn – Lee Anderson (solo)

Slag van de Molen (De Zwerver): Hi Hawaii – Brik Tu-Tok

Lemon Bar Wetteren: Delta Crash (solo/acoustic)

Zondag 16 augustus

Zomerbubbels (Nazareth): Kapitein Winokio

uitZOMERlijk (Brugge Binnentuin Gezellehuis): Llas Lloronas – Meme Pimiento

Woensdag 19 augustus

Buiten Westen (De Kreun): GingerBlackGinger

Donderdag 20 augustus

Zomerkamp (Absolutely Free Festival & Genk On Stage): EMY

Vrijdag 21 augustus

OLT Rivierenhof Take Care: Beraadgeslagen

Kaap Oostende: The Horse Head Bed

1.5 Meter Sessie / De Blankaart: Brecht Goedesone – Roni

Zaterdag 22 augustus

Kaap Oostende: Kameel

Buiten Westen (De Kreun): Vito – Wolker

Kunstencentrum Vooruit: MDCIII (Mattias De Craene)

OLT Rivierenhof Take Care: Stef Kamil Carlens

Lemon Bar Wetteren: Peddlin’ Pete

Zondag 23 augustus

OLT Rivierenhof Take Care: Jeff Neve

Woensdag 26 augustus

Buiten Westen (De Kreun): Trio Aries

Donderdag 27 augustus

Zomerkamp (Absolutely Free Festival & Genk On Stage): Willy Organ – Pilkington United

uitZOMERlijk (Brugge Binnentuin Gezellehuis): Philippe Thuriot, Bach in Time

OLT Rivierenhof Take Care: Hi Hawaii – Nordmann

Nijdrop zomerbar: Jagmonkx

Vrijdag 28 augustus

Kaap Oostende: Azmari

1.5 Meter Sessie / De Blankaart: Matt T Mahony – Black Label

Zaterdag 29 augustus

Kaap Oostende: Botanical Bodies

Buiten Westen (De Kreun): Flying Horseman – Beraadgeslagen – Benjamin Glorieux

Kunstencentrum Vooruit: Roman Hiele

Lemon Bar Wetteren: One Dollar Trio

Zondag 30 augustus

uitZOMERlijk (Brugge Hous Of Time): Tricycle

OLT Rivierenhof Take Care: Dijf Sanders

24 juni 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief