FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Toch concerten in OLT Rivierenhof deze zomer met Brutus, blackwave. en Eefje De Visser

© CPU – Matthias Engels

Het zag er lang naar uit dat het een zomer zonder concerten ging worden, maar de sector weet beter. In een beperkte setting krijgen muziekliefhebbers overal in het land het beste van eigen kweek te zien en te horen. In Antwerpen bundelden nu Trix, De Studio, CC Deurne, Cinema Rix / Buurtbar Barix en OLT Rivierenhof hun krachten om er toch nog een zomer vol muziek van te maken in Antwerpen onder de naam We Take Care. De eerste lading namen voor juli zijn alvast veelbelovend met onder meer Eefje De Visser (8/07), Portland (9/07), Yung Mavu + Bryan MG (10/7), Soulshakers (11/07), Blackwave. (16/07) en Absynthe Munded. De andere bevestigde namen zijn Luie Louis, Mixtelena, Rikky Rozay, Eppo Jansen, Shaka Shams, The Calicos en Kapitein Winokio. Wie er in augustus in het OLT speelt wordt binnenkort bekendgemaakt.

De ticketverkoop start maandag om 10u. Snel zijn is de boodschap, want de plaatsen zijn heel beperkt. Voor meer info kan je terecht op de website van We Take Care.

2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
LiveRecensies

Portland @ Wilde Westen (De Kreun): Sprankelend ‘sensational’

Poëtische dreampop die vertrekt vanuit een melancholie die met donker en licht speelt, maar altijd de juiste snaar raakt; dat is Portland….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eefje de Visser - "Vlammen"

‘In mijn hoofd, in mijn dromen’ weergalmt “Heimwee” al enige tijd. De terugkeer van Eefje de Visser was er een waar menig…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Willem Ardui - Oevers (★★★★): Glansrijk aangemeerd

We maakten de voorbije jaren al bij mondjesmaat kennis met de Nederlandstalige indiepop van zanger en producer Willem Ardui. Nummers als ”Toeval”…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.