Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Speelburg – “World is Falling Apart – this version”

Er loopt in België heel wat talent rond. Zelfs talent waar wij nog nooit van hoorden, maar dat wel wereldwijd al naam heeft gemaakt. Speelburg draagt misschien maar deels de Belgische nationaliteit, maar hij heeft ons land al lang verlaten. De laatste jaren reisde Noah Sacré de wereld rond, maakte hij twee albums en kwam uiteindelijk terecht in het Verenigd Koninkrijk. Daar werd een van zijn nummers zelfs bekroond tot Chillest Record op BBC Radio 1. Niet niks dus en het gaat in stijgende lijn, want het nieuwe “Word is Falling Apart – this version” is opnieuw een leuk nummertje.

De nieuwste single van Speelburg klinkt bijzonder zomers en speels. Dat heeft alles te maken met de panfluit en exotische samples. Doe daar nog wat trompeteffectjes bij en je hebt een zomerhitje in wording. “World is Falling Apart – this version” lijkt wel gemaakt om menigtes te laten dansen op het strand. De temperatuur stijgt zienderogen en we vragen ons af hoe het komt dat Sacré niet zoveel naambekendheid heeft in ons land. Hij verdient in elk geval beter, want zijn nieuwste worp mag er zijn!

Facebook / Instagram / Twitter

https://soundcloud.com/speelburgofficial/world-is-falling-apart

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2113 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Speelburg - "When You Want Me"

Enkele weken geleden stelden we je voor aan de Belgisch-Amerikaanse singer-songwriter Speelburg uit Brighton. Met “World Is Falling Apart (this version)” bracht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.