Nieuwe singles

Nieuwe single Milk. – “Always on Time”

Milk. heeft weinig tot niets met de lactoserijke drank te maken. Het is een Iers viertal dat emotionele indiepop maken met enorm veel hints naar The 1975. Gelukkig weet de band nog steeds voldoende eigenheid te behouden, en dat vooral door frontman Mark McKenna’s opvallende en bijzonder slepende stemgeluid. De drie singles van de heren (“Drama Queen”, “Temperature” en “A Little More”) toonden elk al een iets andere zijde van Milk. en ook single nummer vier heeft een nieuwe insteek achter de hand.

“Always on Time” is veruit het meest emotionele nummer dat we al van de bende gehoord hebben. Het begint ingetogen en terwijl geleidelijk aan verschillende muzikale aspecten worden toegevoegd zoals het hoort, zijn we al helemaal in een mellow sfeertje terechtgekomen. Misschien net doordat de song zo volgens het boekje opbouwt, krijgen we het gevoel dat het niet de meest oprechte song van het viertal is. Het mist een authentiek kantje en zelfs het blazermoment en de climax om mee af te ronden kunnen dat niet helemaal recht trekken. Geen voltreffer dus, maar wel een nummer met een mooie en sterk afgewerkte klank, goed voor je dagelijkse zenmomentje.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Milk. - "A Little More"

Milk. is een Ierse band die gelukkig ook toegankelijk is voor luisteraars met lactose-intolerantie. Fan van melk of niet, de muziek van…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Milk. - "Temperature"

Milk. is indiepop à la The 1975, maar dan met een Iers accent. Dit viertal uit Dublin heeft Mark McKenna als frontman,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle milk. - "Drama Queen"

milk. is een gloednieuw project van Mark McKenna, die zijn eerste succes boekte als acteur in de film ‘Sing Street’ uit 2016….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.