Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bruno Major – “Figmant Of My Mind”

Bruno Major brengt binnenkort met To Let A Good Thing Die zijn tweede langspeler aan en dat wordt het vervolg op A Song For Every Moon uit 2017. Op dat album krijgen we zachte zang met rustige gitaren en relaxte beats te horen. Hetzelfde geldt voor de singles die Major al uitbracht in aanloop van zijn tweede album waardoor we een beetje schrik krijgen dat album twee gewoon een kopie van album één gaat worden. Voor we daar over oordelen, genieten we eerst nog van een nieuwe single.

“Figmant Of My Mind” is een nummer dat niet onder de beschrijving uit de vorige alinea valt. De muziek heeft geen beat en is dus gewoon een rustig liedje waarop een gitaar subtiel ondersteund wordt door enkele strijkers. Hoewel het liedje evolueert gedurende drieënhalve minuut ,blijft het net iets te rustig om helemaal te overtuigen. “Figmant Of My Mind” is een aangenaam streepje muziek, maar niet meer dan dat.

To Let A Good Thing Die verschijnt op 5 juni.

Facebook / Instagram / Website

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1186 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bruno Major - "The Most Beautiful Thing"

Het is alweer van 2017 geleden dat Bruno Major zijn eerste langspeler uitbracht. De singer-songwriter voorziet bij zijn mooie teksten telkens zachte…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.