Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nasty Cherry – “I Am King”

Ruim een jaar geleden verscheen Nasty Cherry uit het niets en meteen hadden ze met “Win” een eerste hitje te pakken. De girlband bestaande uit een model, een muzikaal groentje, de frontvrouw van Kitten en de drumster van Charli XCX en werd opgericht door die net vermelde popster als soort van zijproject. Ondertussen staat er een documentaire reeks over het viertal op Netflix en daarin zie je hoe de meisjes hun eigen nummers maken onder begeleiding van XCX. Eind vorig jaar kwam Nasty Cherry met een eerste ep, maar ook dit jaar vuurden ze met “Shoulda Know Better” al nieuwe muziek op ons af.

“I Am King” begint met een a capella rap waarna er beetje bij beetje meer instrumenten bijkomen. Het rap aspect is iets dat we nog niet uitgebreid te horen kregen bij Nasty Cherry. Muzikaal gezien is het viertal ook aardig beginnen experimenteren met geluiden die doen denken aan mentor XCX en door die twee zaken die we niet gewoon zijn van Nasty Cherry, voelt dit nummer niet meteen aan als een nummer van deze groep. Ook ligt het energieniveau of enthousiasme wat lager dan we gewoon zijn. Met “I Am King” tonen de kersen wat veelzijdigheid en dit maakt ons benieuwd naar wat we in de toekomst mogen verwachten van Nasty Cherry.

Facebook / Instagram

Volg ons op Spotify voor meer muziek.

1186 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nasty Cherry - "Lucky"

Het is intussen bijna twee jaar geleden dat Nasty Cherry haast uit het niets verscheen. Charli XCX zette Gabbriete Bechtel, Cloe Chaides,…
AlbumsRecensies

Nasty Cherry - Season 2 (★★★½): Futuristische nostalgie

Ruim een jaar geleden kregen we de eerste single van Nasty Cherry te horen. “Win” was meteen een schot in de roos…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nasty Cherry - "Shoulda Known Better"

Iets meer dan een jaar geleden dook plotseling ‘de beste band ter wereld’ uit het niets op en was er meteen heel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.