Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAIM – “Don’t Wanna”

Drie zussen met binnenkort drie albums. We hebben het uiteraard over HAIM en het langverwachte Woman in Music, pt. III dat op 26 juni in de winkelrekken verschijnt. Het album zat er al lang aan te komen aangezien de eerste single binnen twee maand al voor het eerst een kaarsje mag uitblazen. Sinds de release van “Summer Girl” kregen we nog vier singles te horen waaronder het toffe, maar toch maatschappij kritische “The Steps” en slechts enkele weken geleden “I Know Alone“. Die laatste had even tijd nodig om te rijpen in de oren van vele luisteraars door de atypische sound, maar uiteindelijk is het ook een tof nummer. Bovendien heeft de videoclip een leuke dansroutine die je op 7 juni via Zoom aangeleerd kan krijgen door de zusjes.

Sedert “Summer Girl” lijkt de kracht die HAIM in veel van hun oudere nummers wist te leggen, wat afwezig. Het enthousiasme lag meer dan eens een stuk lager dan op bijvoorbeeld “Want You Back” of “The Wire” en voor het grootste deel van het nieuwe “Don’t Wanna” geld dit ook. Gelukkig bevat het tweede deel van het lied wél wat meer energie. Het lied gaat over niet willen opgeven in een relatie en wij zijn blij dat we nog niet hadden opgegeven bij HAIM. Dit keer tonen de zusjes een kant die we al een hele tijd niet meer gezien hadden en dat zorgt voor een grote glimlach.

Women in Music Pt.III verschijnt op 26 juni.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1197 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAIM - "Home"

De eerste reacties op de Barbie-film zijn alvast goed tot uitstekend, maar wij bekijken nog steeds liever de muzikale kant van de zaken….
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 1): Een liefdevol en muzikaal weerzien

De festivalzomer is in volle gang en Down The Rabbit Hole is eindelijk begonnen. Na een regenachtige avond ging het festival vrijdag…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 1): Uitgeregend, maar niet uitgeteld

Het gras van de Werchterse weide was twee zomers lang groener dan ooit, maar gisteren mocht ze eindelijk weer overrompeld worden door…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.