Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Younger Hunger – “Goodbye Bye Bye”

Younger Hunger is een jong indierock trio uit Californië dat vorige maand hun eerste ep uitbracht. De drie jongemannen zijn nog maar twee jaar bezig, maar hebben met “Dead Inside” toch al een bescheiden hitje op hun palmares. Naast nummers maken, houden ze zich ook bezig met muzikale Tiktoks waar ze hun populariteit zagen stijgen na een eigen versie van de Game of Thrones soundtrack.

“Goodbye Bye Bye” gaat over een liefdesbreuk waarbij de zanger zijn ex-vriendin niet meer hoeft te zien. Ondanks het donkere thema, klinkt het nummer best wel opgewekt en kunnen we zelfs moeilijk blijven stilzitten. De band schreef dit nummer dan ook in oktober vorig jaar met de zomer van 2020 in het achterhoofd. Het refrein is vrij eenvoudig waardoor je direct kan meezingen met ‘Just friends, never satisfied’.  Younger Hunger maakt zoals zoveel jonge bands geen vernieuwende muziek, maar als je een nieuw nummer zoekt voor in je quarantaine playlist kan “Goodbye Bye Bye” er wat ons betreft zeker bij.

Facebook / Instagram / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Younger Hunger - "Straight Face"

De zomermaanden zijn altijd het uitgelezen moment om nog wat nieuwe bands te ontdekken en daar hoort ook Younger Hunger bij. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.