Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Phoxjaw – “Triple AAA”

Phoxjaw is geen onbekende meer onder de lezers van Dansende Beren. Dit stevige Engelse rockensemble uit Bristol werd al vaker besproken en kreeg al menig goede bespreking achter zijn naam. In de aanloop van een nieuwe plaat Royal Swan die op 3 juli verschijnt op Hassle Records, is dit hun tweede single na “Half House“.

Hun originele mix van verschillende stevige genres leidt nu ook weer tot een stevig rocknummer met een catchy ondertoon. Want ondanks de stevige inzet van elk nummer, blijft Phoxjaw trouw aan een vreemde toegankelijkheid die er voor zorgt dat vele fans van verschillende genres dit kunnen smaken. Deze single begint met een stevige riff, die regelmatig terugkomt. De tweevoudige zang neemt in de rustige periodes de bovenhand en zorgt voor de eerder vernoemde toegankelijkheid. De muziek blijft op een goed tempo doorgaan en verveelt nooit.

De clip is trouwens met de nodige humor in quarantaine-stijl opgenomen en maakt duidelijk dat deze rockers het niet zo serieus nemen. “Triple AAA” is weer een reden meer om benieuwd te zijn naar hun debuutplaat. We staan alleszins op de uitkijk.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Phoxjaw - "sungazer"

Phoxjaw mag eindelijk weer van jetje geven. Het viertal uit Bristol bracht twee jaar geleden de zeer strakke debuutplaat uit, maar kon…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…
AlbumsRecensies

Phoxjaw - Royal Swan (★★★★): De juiste samenstelling voor een stevige plaat

De geschiedenis lijkt zich te herhalen. Waar vroeger goede muziek steevast haar oorsprong vond in het Verenigd Koninkrijk, leek het Europees vasteland…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.