Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello & Halsey – “Be Kind”

Als er iemand een abonnement heeft op het scoren van radiohits, dan is dat zonder enige twijfel Marshmello. De man met de witte cilinder op z’n hoofd werkte daarvoor ook al samen met de absolute top van de popwereld. “FRIENDS” met Anne-Marie, “Happier” met Bastille, “Wolves” met Selena Gomez… allemaal passeerden ze in de studio van de Amerikaanse dj en producer. In dat lijstje ontbrak met Halsey nog een grote naam, maar daar komt vandaag verandering in. De Amerikaanse zangeres is het nieuwste grote voorbeeld voor de jeugd en wist haar populariteit te bevestigen met een geweldige plaat en een show om U tegen te zeggen in de Lotto Arena. Als die twee hitmachines de handen in elkaar slaan, kan dat niks anders worden dan een succes.

Bereid je dus al maar voor, want “Be Kind” zal zonder twijfel grijsgedraaid worden op de radio de komende maanden. Muzikaal blijft het nummer redelijk simpel, maar dat is het handelsmerk van Marshmello en de man bewees al tientallen keren dat zijn werk aanslaat. Met een beat die gedreven wordt door euforische synths weet hij ons gehoorkanaal weer te bezetten alsof het niets is. Voeg daar de krachtige stem van Halsey aan toe, en je hebt de radiohit al helemaal te pakken. De zangeres houdt haar stem over het algemeen redelijk zoet – met op het einde zelfs een ingetogen momentje – maar toont ons zeker ook wat ze nog allemaal in huis heeft met af en toe wat stevige uithalen. De volgende hit van de twee lijkt met “Be Kind” dus een feit.

Marshmello: Facebook / Instagram / Twitter / Website

Halsey: Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2089 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello & venbee - "No Man's Land"

Marshmello stond een tijdje lang aan de top van de EDM-industrie, maar die periode durven we nu wel voorzichtig vergane glorie te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello, P!nk & Sting - "Dreaming"

Soms denk je wel eens: nu hebben we de gekste samenwerkingen wel allemaal gehad. Maar kijk, die gedachte kan bij deze meteen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello - "Unity"

De Amerikaanse dj en producer Marshmello liet zich de afgelopen jaren verleiden door samenwerkingen met popsterren en grote namen in de rapwereld….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.