Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rufus Wainwright – “Alone Time”

De kleur van je ogen en sommige aandoeningen zijn voorbeelden van erfelijke kenmerken, maar de familie Wainwright toont ook aan dat muzikaal talent en een zachte stem doorgegeven kunnen worden van vader op zoon. Zoon Rufus ging normaal deze week een nieuwe plaat uitbrengen, maar fans zullen tot 10 juni moeten wachten vooraleer deze echt in de winkelrekken komt te liggen. Eerder kregen we “Trouble In Paradise“, “Damsel In Distress“, “Peaceful Afternoon” en een Franstalige versie van die laatste te horen.

“Alone Time” is hetgeen waar Rufus Wainwright nood aan heeft op zijn nieuwste creatie. Dat verkondigt hij met een piano die misschien iets te luid staat en zo zijn zachte stem overstemt. Meerstemmige backings zorgen zoals altijd voor een extra dimensie, al vragen we ons af of minder niet meer zou zijn geweest. Soms is een goeie ballade met één piano en één stem meer waard dan meerstemmige zangpartijen of een band. Die laatste is niet te horen op “Alone Time”, maar treuren doen we wel een beetje doordat Wainwright niet alleen is op zijn nieuwste single.

Facebook Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1186 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Carly Rae Jepsen - "The Loneliest Time" (feat. Rufus Wainwright)

Carly Rae Jepsen kennen heel wat mensen natuurlijk als dat meisje van “Call Me Maybe”, maar inmiddels is ze een volwassen dame….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Crane Like the Bird - "New Light Might" (feat. M. Ward)

Geen kaas gegeten van vogelspotten? Gelukkig voor jou heeft Kyle Crane’s project Crane Like the Bird weinig tot niets te maken met…
AlbumsRecensies

Martha Wainwright - Love Will Be Reborn (★★★★): Scheiding haalt muzikaal en tekstueel het beste naar boven

Haar vader was jaloers op haar broer, omdat haar broer wel aan de borst van zijn moeder mocht zitten en hij niet….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.