Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BEAR – “Gutter Love”

BEAR, een uit metal ontgonnen kwartet uit het Antwerpse en omstreken, ontziet niemand – en dat is ook niet nodig. Er is al genoeg liefde en empathie in de wereld, en dan mag het af en toe eens rechtdoor en niets ontziend zijn. Met een combinatie van deze brutaliteit en een klein beetje frivoliteit lost BEAR vandaag weer een kanonskogel op de wereld waar de gevoelige luisteraar niet klaar voor zal zijn, maar wij wel.

“Gutter Love” is misschien wel de perfecte single om de nieuwe plaat van BEAR mee voor te stellen. Af en toe rustig, zo nu en dan zelfs een klein beetje gevoelig, maar vooral enorm destructief. De rustige delen in dit nummer zorgen voor een perfecte explosie in de harde delen. Deze combinatie is vroeger al wel eens geprobeerd, maar het evenwicht lijkt hier volledig op zijn plaats. Ook in snelheid merken we verschillende tempo’s en dat maakt “Gutter Love” nu al tot een van onze favorieten.

BEAR komt 7 mei met een nieuwe plaat Propaganda op Pelagic Records. Als de mensheid een klein beetje eerlijk is met zichzelf, dan schaft elke gerechtvaardigde metalhead zich deze plaat aan. Wij hebben de plaat alvast besteld.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Doodseskader @ Kunstencentrum VIERNULVIER (Balzaal): Gruwelijk imponerend

Tim De Gieter en Sigfried Burroughs hebben intussen al enkele projecten op hun naam staan (Amenra, Every Stranger Looks Like You, Kapitan…
LiveRecensies

Blind Channel @ Kavka Zappa: Duik in het zwart-rode bad

Blind Channel vierde afgelopen jaar nog zijn tienjarig jubileum. In lijn daarvan en met een nieuw album Exit Emotions onder de arm…
InstagramLiveRecensies

BABYMETAL @ Ancienne Belgique (AB): Allemaal deel van de metalverse

Nadat de Japanse wervelwind BABYMETAL begin dit jaar The Other One op de wereld losliet, mocht de band het voorprogramma van Sabaton verzorgen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.