Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Playboi Carti – “@ MEH”

Na bijna twee jaar zonder nieuw solowerk is Playboi Carti eindelijk terug met zijn nieuwe single “@ MEH”. Enkele dagen geleden vierde zijn naar zichzelf genoemde debuutalbum Playboi Carti zijn derde verjaardag. Ook zijn tweede album Die Lit dateert al van 2018. Voor de rest liet hij, op enkele features na, zijn fans op hun honger zitten. Het gerucht gaat dat zijn derde album Whole Lotta Red zou gaan heten, maar Carti loste daar de laatste jaren weinig over. Met “@ MEH” lijkt de rapper uit Atlanta de deuren te openen richting zijn langverwachte derde langspeler.

Dat diepe teksten Playboi Carti niks kunnen schelen, weten we al langer, maar hij slaagt er steeds weer in om een dynamische sound te creëren. Ook op “@ MEH” knutselt hij de woorden aaneen, zelfs vaak onverstaanbaar, maar de sound past wel perfect bij het speelse karakter van het nummer. Ook de beat klinkt luchtig en vrolijk en zou recht uit een Pokemongame kunnen komen. Hoewel het nummer in het algemeen wel goed klinkt, zou wat meer variatie welkom zijn. Na dertig seconden moet je eigenlijk geen verrassingen meer verwachten. Toch zorgt de speelse sfeer van het nummer ervoor dat je tot het einde luistert.

Na het horen van “@ MEH” hebben we geen wauw-gevoel, maar Playboi Carti weet ons wel op te vrolijken in deze moeilijke periode. Het lijkt ook dat we niet lang meer moeten wachten op nieuwe muziek van Playboi Carti, want hij lijkt op Twitter aan te kondigen dat er maandag meer nieuws op komst is.

Facebook / Instagram / Twitter

36 posts

About author
Music & Fashion fan
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Camila Cabello - "I LUV IT" (feat. Playboi Carti)

Camila Cabello is een Cubaans-Amerikaanse popster. Ze ging in 2016 verder als soloartieste na vier jaar in de meidengroep Fifth Harmony te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Playboi Carti - "BACKR00MS" (feat. Travis Scott)

Wordt 2024 het jaar waarin Playboi Carti eindelijk I Am Music uitbrengt? De Opium-leader is inmiddels al zoiets als een cultfiguur die met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Weeknd - "Popular" (feat. Madonna & Playboi Carti)

The Weeknd strijkt binnenkort nog eens neer in ons Belgenland en wist de afgelopen maanden zo nu en dan nog eens van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.