Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Gracie Abrams – “I miss you, I’m sorry”

Het lukte Gracie Abrams om via Instagram door te breken in de muziekwereld. Na haar single “Mean It”, die de twintigjarige uitbracht op 24 oktober vorig jaar, staat ze er terug met de meeslepende en bijzondere single “I miss you, I’m sorry”.

“I miss you, I’m sorry” is niet zomaar een doorsnee lovesong. Door de zachte, fragiele en hoge stem van Gracie gaat het nummer door merg en been. In de nieuwe single staat het gemis van een geliefde na een beak-up en alles wat daarbij hoort centraal. Het sublieme samenspel van de synthesizer, de piano en de breekbare stem van de zangeres zorgt voor een unieke en emotionele ervaring.

Gracie heeft nu meer dan genoeg materiaal voor een succesvolle ep, zeker met haar vorige nummers “Stay” en “Mean It”. We zijn alvast benieuwd naar wat de jonge artieste nog allemaal in petto heeft.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Gracie Abrams @ La Madeleine: Trieste liedjes leiden tot de beste feestjes

Iedereen heeft een andere reactie wanneer donkere gedachten naar het oppervlak drijven en voor de Amerikaanse Gracie Abrams was dat muziek maken….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Gracie Abrams - Good Riddance (★★★★): Prachtig vat vol tegenstrijdigheden

Helaas is er geen duidelijke manier waarop je het best van je duisterste gedachten af kan komen. Sommigen vinden steun in therapie,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gracie Abrams - "Amelie"

De tijd waarin we Gracie Abrams introduceerden door haar vader, Star Wars-regisseur J.J. Abrams, in dezelfde zin te noemen, ligt stilaan achter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.