Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX – “forever”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De grootste badass van de popindustrie is nog altijd de Britse popicoon Charli XCX. De 27-jarige zangeres maakte de afgelopen jaren een ongelofelijke evolutie mee waarbij ze van een poppunk-sterretje tot een revolutionerende electropop artieste die de wereld met haar bonte persoonlijkheid op zijn kop zet. Zo behoren haar mixtapes Number 1 Angels en Pop 2 al tot de popgeschiedenis en ook haar derde studioalbum Charli, dat ze vorig jaar uitbracht, kreeg voornamelijk lovende woorden.

Charli zou Charli niet zijn als ze niet weer aan een nieuw project zou werken en zo kondigde ze maandag aan dat ze op 15 mei haar vierde album How I’m Feeling Now zou uitbrengen. Het speciale aan dat album is dat ze dit volledig DIY in elkaar zal steken en ook haar fans naar creatieve input voor de muziek, artworks en clips vraagt. Via de applicatie Zoom werkt ze nu de komende weken aan nieuwe nummers, waarvan we de eerste single vandaag al krijgen!

“Forever” is een nummer zoals Charli er al veel gemaakt heeft en is wederom een goed voorbeeld waarom ze zo’n unicum in de muziekwereld is. Ze maakt weer gebruik van gekende autotune-effectjes en weet met haar elektronische geluiden een catchy melodie in elkaar te flansen. “Forever” is op vlak van tekst en sound iets minder vrolijk als anders, maar net dat weemoedige maakt het weer zo bijzonder. Een zeer leuke eerste single voor dit ongewone project!

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Charli XCX - "Club classics" & "B2b"

‘It’s Charli, baby’ en dat met een nieuwe dubbelsingle die ons helemaal warm – en zelfs heet – maakt voor haar nieuw…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX - "Von dutch"

Gisteren maakte de Britse zangeres Charli XCX de titel van haar opkomende album bekend. Brat komt pas deze zomer uit, maar toch…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Noah Kahan - “Forever”

Het is zeker geen geheim dat je op dit moment niet om Noah Kahan heen kan: “Stick Season” staat overal te gloeien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.