Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kygo & Sasha Sloan – “I’ll Wait”

© Toon Miermans

Kygo is de artiestennaam van de Noorse dj en remixer Kyrre Gørvell-Dahll. Zijn muziekstijl is een mix van Tropical House, deephouse, Balearic Beat, elektronica en downtempo. In 2016 stond hij op de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro waarmee hij geschiedenis schreef. Hij was de eerste elektronische muziekproducent die op een sluitingsceremonie stond.

Kygo is helemaal terug en heeft een fijne productieflow gevonden. Na de vorige week uitgebrachte single “Like It Is” met Zara Larsson en Tyga heeft hij Sasha Sloan weten te strikken voor een nieuwe track. Het is de tweede single van zijn nieuwe album Golden Hour dat binnenkort uitkomt. “I’ll Wait” bevat een typische Kygo-vibe al zit er in het refrein een duidelijke knipoog naar Avicii verwerkt.

Verbazingwekkend verschillend van hun eerdere samenwerking haalt “I’ll Wait” sierlijk herinneringen op aan Kygo’s tropische beats die werden gebruikt in zijn vroege remixen en Cloud Nine. Zoals gewoonlijk gebruikt Sasha Sloan haar oprechte stem naast de pianoakkoorden van Kygo voordat hij in zijn karakteristieke tropische hoofdrol komt die eindeloos op zomerfestivals kan weergalmen.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kygo - "For Life" (feat. Zak Abel & Nile Rodgers)

Kygo slaagde er enkele jaren terug in om zijn eigen definitie van house in het leven te roepen. Hij zette de genres…
InstagramLiveRecensies

Paaspop 2024 (Festivaldag 3): Een paaseitje te pellen hebben!

Dag drie: de paashaas was langs geweest en om en bij de dertigduizend bezoekers dompelden zich opnieuw onder in een bad vol…
InstagramLiveRecensies

Zara Larsson @ Ancienne Belgique (AB): De renaissance van de Europese Beyoncé

Op haar tiende, ondertussen zestien jaar geleden, won de Zweedse zangeres Zara Larsson de talentenwedstrijd Tallang in haar thuisland, maar dat ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.