Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jullian ft. Twow – “Outerspace”

België barst van het talent en Gent is daar geen uitzondering op. Die stad is de thuishaven van heel wat muzikanten en zo ook van de achttienjarige Jullian. Voor zijn indiepop haalt hij inspiratie bij bands als Gus Dapperton, Tame Impala, Mac DeMarco en een hele hoop artiesten uit de jaren ’60. Met zes singles in zijn rugzak wist hij op Spotify al luisteraars te verzamelen in landen als de VS en Mexico, maar voorlopig blijft Jullian nog met beide voeten op Belgische bodem. De muzikant werkt veel samen met zangers of zangeressen waaronder de Schotse Sophie Wood op bijvoorbeeld “Buttercup“.

Ook Twow (Taron Zohrabyan in het dagelijkse leven) kregen we al eerder te horen op “Don’t Let My Sunshine Go” en nu dus ook op het nieuwe “Outerspace”. Twow zingt over een meisje in de ruimte waarop hij verliefd is. Op de synths van Jullian surfen we met Twow mee naar zijn buitenaardse geliefde waarbij hij zich thuis voelt. Tijdens de outro krijgt dat tripje naar de ruimte iets van een drugstrip waardoor het op een originele manier afsluit. “Outerspace” is een nummer dat ons al doet uitkijken naar de zomer en de heupen lekker heen en weer doet wiegen.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1186 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

JULLIAN - Reluctance (★★★): Zomerse indiepop gekruid met een vleugje weemoed

Tegenwoordig heb je geen royale opnamestudio meer nodig om muziek te maken. Artiesten die vanuit hun slaapkamer muziek schrijven: het lijkt wel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.