Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Becky and the Birds – “Wondering”

In Scandinavië zit er heel wat muzikaal talent verscholen. Denk bijvoorbeeld aan popprinsessen als Sigrid of Anna of the North, maar ook op vlak van soul, jazz en r&b zitten er heel wat verborgen schatten in het hoge noorden. De Zweedse Thea Gustafsson combineert met haar muzikale project Becky and the Birds al die genres tot een mooi geheel. In 2018 bracht ze al een zelfgetitelde ep uit, maar vorig jaar ging er een nieuw hoofdstuk van start in haar carrière. Haar vorige single “Do U Miss Me” wist op een dikke maand bijna 40.000 streams te behalen en het zou ons niks verbazen als dat met “Wondering” ook het geval zou zijn.

Al vanaf de eerste seconde zorgt de chille beat voor een leuk tempo en brengen de samples de sfeer erin. Gustafssons zeemzoete stem houdt de donkere beat perfect in evenwicht en flirt al snel met de bovenkant van de toonladder. “Wondering” kabbelt een beetje voort, maar weet ons wel voor de volle drieënhalve minuut te overtuigen. Tegen het einde lopen de vocals, samples en de akoestische gitaar melancholisch door elkaar, wat zorgt voor een leuke uitsmijter. Becky and the Birds is alvast goed bezig om een grote naam te worden binnen haar genre, en de tweede ep klinkt dankzij de eerste singles nu al meer dan veelbelovend.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2113 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Anna Leone - "Wondering"

Scandinavië heeft al meermaals bewezen dat het de hotspot is op het vlak van female-fronted muziek. In het verleden kregen we Robyn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.