Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rudimental & The Martinez Brothers – “Easy On Me”

Rudimental, de Britse elektronische band uit Hackney (Oost-Londen) en bestaande uit Piers Agget, Kesi Dryden, Amir Amor en dj Locksmith brengen hun nieuwe single “Easy On Me” uit.

Daar waar ze in het verleden al samenwerkten met Ed Sheeran, Macklemore, Emeli Sandé en vele anderen is het nu opnieuw de beurt aan The Martinez Brothers. Het is de derde keer dat de groep de krachten heeft gebundeld nadat ze eerder in 2019 met hen hadden samengewerkt voor “Sitigawana” en voor “No Fear” in 2017. Met “Easy On Me” keren de bandleden terug naar hun roots. De song volgt snel op “Krazy” dat pas op 6 maart uitkwam.

De pulserende tweestapsswing van “Easy On Me” kanaliseert zijn eigen vorm van hi-energy clubdruk. Het lijkt erop dat de Rudimentaljongens hebben teruggeblikt op de experimentele smeltkroes van geluiden en ideeën die werden onderzocht op hun ep uit 2019. Samen met “Krazy” vormt “Easy On Me” de eerste in een reeks nieuwe Rudimentalreleases die voor dit jaar worden voorspeld, waarbij wordt teruggekeerd naar de verschillende geluiden en scenes die de band blijven inspireren.

Beide tracks zullen dit jaar van doorslaggevend belang zijn voor Rudimental, aangezien het de eerste releases zijn voor 2020 en ze de heroïek van vorig jaar die de release van hun derde studioalbum Toast To Our Differences betekende graag willen herhalen.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Eerste lading namen voor Pinkpop 2024 met o.a. Ed Sheeran, Måneskin en Calvin Harris

Na de aankondigingen van Nederlandse festivals als Best Kept Secret, Down the Rabbit Hole en ons bloedeigen Rock Werchter was het tijd…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emeli Sandé - "All This Love"

Dat Emeli Sandé een klok van een stem heeft, staat buiten kijf. Toch is het ondertussen al van 2012 geleden dat ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.