Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Norah Jones – “I’m Alive”

Na een klein jaartje krijgen we terug wat vitamine-Norah Jones toegestuurd. April 2019 bracht ze haar laatste album Begin Again uit. Aangezien Jones als een speer te werk gaat in het maken van muziek, is het nu dus tijd voor een nieuw album. Haar laatste concert in België was in 2017 op het Jazz Festival van Gent, momenteel komt daar nog geen verandering in. Laat je hoofd hierdoor niet hangen, want ze lanceert 8 mei haar nieuwe album Pick Me Up Off The Floor. Dat kan nog wel eens goed uitkomen voor onze festivalzomer.

“I’m Alive” is de eerste song van haar nieuwe album. Een typisch Norah Jones nummer, boordevol gezelligheid en warmte. Ze is een echte jazzkoningin en bewijst het nogmaals. Zoek je de ideale muziek voor een etentje thuis, dan is Jones’ muziek ideaal. Dat wordt dan ook nog eens in beeld gebracht in de nieuwe videoclip. De warmte van haar stem en zachte melodieën zorgen samen voor een goed nummer. Norah Jones is ondertussen al achttien jaar actief en populair in de muziekwereld. Toch blijft ze scoren, je moet het maar kunnen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify 

 

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Norah Jones - Visions (★★★): Jazz in een souljasje

Met wereldwijd vijftig miljoen verkochte platen en negen Grammy Awards op haar schouw hoeft de Amerikaanse zangeres Norah Jones het al lang…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Norah Jones – “Running"

Vorige zomer gaf Norah Jones nog een meer dan aangenaam concert op Gent Jazz, waar ze voor een redelijk deel van de…
InstagramLiveRecensies

Norah Jones, Mavis Staples, Laufey & Jon Muq @ Gent Jazz: Op z'n puurst

De vierde dag van Gent Jazz begon met wat vertraging, gezien de deuren van de festivalsite wat later dan verwacht open gingen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.