Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Octavian & Skepta – “Papi Chulo”

Skepta en Octavian slaan nog eens de handen in elkaar. De twee Britse rappers brachten vorig jaar al samen het nummer “Bet” uit, meteen goed voor het meest gestreamde Octaviannummer tot op heden. Octavian werd vorig jaar nog uitgeroepen tot BBC Sound of 2019 en maakte onder meer een goede beurt op Dour en Woo Hah!. De Endorphins mixtape viel aardig in de smaak, maar de verwachte wereldwijde doorbraak bleef uit. Met zijn progressieve sound heeft Octavian alles in huis om de volgende megaster te worden.

Een nieuwe knaller in de vorm van “Bet” is “Papi Chulo” niet geworden, maar catchy en hitgevoelig is het nummer zonder meer. De twee boegbeelden van de Britse hiphopscene gaan deze keer voor een zomerse vibe. De marriachi gitaar en de fluit zorgen voor een leuke aanvulling in de instrumental, maar het nummer wordt toch weer vooral gedragen door de rhymes en flows van Octavian en Skepta. Achter de knoppen van het nummer zat trouwens onder andere de Nederlandse producer YoungKio, die het afgelopen jaar mee achter het succes van Lil Nas X’ “Old Town Road” zat. “Papi Chulo” zal in hun thuisland ongetwijfeld de hitlijsten binnenstormen en ook bij ons zou dat wel eens goed kunnen.

Op donderdag 9 juli komt Octavian naar het Luikse hiphopfestival Les Ardentes naast andere kleppers zoals Migos, Hamza en Week Mill.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 maart 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief