Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Moments – “Nemesis”

Dit vijftallig orkestje uit Tessenderlo is een gevestigde waarde in de Belgische hardcore/metalcore-scene van België en omstreken. Sinds 2011 duelleren ze reeds met de duivel en het lijkt een gevecht aan het worden dat duivel aan het verliezen is. Moments stelt zelden teleur en brengt consistente kwaliteit in een muziekstijl die zweeft tussen melodische metalcore en hardcore.

Vandaag brengen deze Limburgers ons “Nemesis” en het is weer een stevige hap geworden. De melodie is een blijvende aanwezige en qua muzikale wijzigingen is er weinig merkbaar. De breakdowns zitten weer netjes verpakt in een geheel dat vooral uitblinkt in creatieve uitspattingen. De hardcore-ingrediënten zijn zeker aanwezig en door de scheut metalcore kan je onmogelijk niet willen bewegen/moshen. Een leuke verandering is zeker het goede geluid dat dit nummer met zich meebrengt en zich ook op die manier kan meten met andere toppers uit het genre.

Moments en ook “Nemesis” behoort muzikaal zeker tot de top van Europa betreffende deze stijl. Binnenkort wordt er op Dreambound nieuw materiaal uitgebracht en dat zal ongetwijfeld weer leiden tot nieuwe hoogtepunten. En of deze band er klaar voor is.

Facebook / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single While She Sleeps - "TO THE FLOWERS"

While She Sleeps blijft ons verrassen. De groep brengt op 15 maart zijn zesde album SELF HELL uit en tot nu toe weten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single While She Sleeps - "DOWN"

Er gaat werkelijk niets boven Sheffield. Althans, als het om core gaat dan. De grijze stad van staal heeft in de schaduw…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Architects - "Seeing Red"

Na lang teasen is Architects dan eindelijk terug met nieuw werk. De groep heeft zich in de jaren tien opgewerkt tot ware…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.