Features, Wedstrijden

Win cd’s van Kameel en Missy Sippy All Stars

Cd’s? In 2020? Ja hoor, ze bestaan nog en wij mogen er een aantal weggeven. De eerste is die van Kameel. Een spiksplinternieuwe Belgische band met Patrick Steenaerts op de gitaar, Hans Mullens op de bas en Geert Roelofs aan de drums. Ze maken experimentele jazz met invloeden van rock en een stevige dosis onstuimige energie. Barkas is hun debuutalbum dat ze zopas op de wereld loslieten. Een erg fijn, grillig en compromisloos debuut.

De tweede cd die we mogen weggeven, is een compilatie. Missy Sippy All Stars Vol. 1. Vorige winter trok de Gentse bluesmuzikant Tiny Legs Tim met een twintigtal huismuzikanten de studio in om de muzikale identiteit van de eerste vijf jaar Missy Sippy op plaat vast te leggen. De twaalf nummers op de plaat zijn een illustratie van de rijkdom aan jong talent, diversiteit en collegialiteit die zo eigen zijn aan de Gentse bluesscene.

Dansende Beren serveert je een pakketje van beide cd’s. Alles wat jij daarvoor moet doen, is antwoorden op de volgende wedstrijdvraag: In welk café in Geel is Kameel dit jaar de resident artist?

Het antwoord op deze vraag stuur je naar wedstrijd@dansendeberen.be, samen met een bewijs dat je onze Facebookpagina leuk vindt en/of Instagram volgt. Vergeet ook zeker je gegevens niet door te geven. Veel succes en in geval van winst, veel luisterplezier!

9 maart 2020

About Author

Stijn Grobet


ONE COMMENT ON THIS POST To “Win cd’s van Kameel en Missy Sippy All Stars”

  1. A deschamps schreef:

    Wolwinkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief