Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Enter Shikari – “thē kĭñg”

Enter Shikari The King

Nog even geduld en dan komt Enter Shikari met hun gloednieuwe plaat Nothing Is True & Everything Is Possible. Het is ondertussen drie jaar geleden sinds we konden genieten van een nieuw album en bij de fans begon het al te jeuken voor nieuwe muziek. “thē kĭñg”, zo heet de nieuwste en die volgt heel snel op hun vorige single “{ The Dreamer’s Hotel }”.

“{ The Dreamer’s Hotel }” was een single die alles deed wat hij moest doen. Hij vinkte alle juiste vakjes aan en je voelde perfect waar de mannen van Enter Shikari vandaan kwamen en waar ze met experimentele synths en drumpartijen naartoe wilden. Als fan van het eerste uur kon je die single niet slecht vinden. Met “thē kĭñg” zal je daarentegen misschien niet datzelfde gevoel krijgen. De stevige gitaren die doorspekt zijn met elektronische invloeden definiëren Enter Shikari en zijn niet genoeg aanwezig in dit nummer. Het mist een climax en je blijft met honger achter. “thē kĭñg” zal gelukkig maar een van de vijftien nummers op die nieuwe plaat zijn, dus onze nieuwsgierigheid voor Nothing is True & Everything Is Possible is nog niet verdwenen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult aan met Fontaines D.C., Romy, Inhaler, Sugababes en meer!

De krokusvakantie is voorbij, dus keert ook de organisatie van Pukkelpop terug naar het bureau. Dat betekent met andere woorden dat er…
InstagramLiveRecensies

Enter Shikari @ Ancienne Belgique (AB): Plonsen in de metaverse

Dat er veel overeenkomsten zijn tussen dance en metal werd duidelijk toen Electric Callboy via Tekkno de Eurosong-hype oversteeg. Intussen is het…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Jera on Air voegt vierde festivaldag toe met onder andere The Prodigy en Enter Shikari

Als een donderslag bij heldere hemel: zo voegde Jera on Air vandaag uit het niets een vierde dag toe aan zijn festival….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.