Features, Wedstrijden

Win tickets voor Efterklang deze vrijdag @ Koninklijk Circus

De Deense indierockband Efterklang staat deze vrijdag in Cirque Royal. Na een afwezigheid van maar liefst zeven jaar, brachten Casper Clausen (zang), Mads Brauer (keys) en Rasmus Stolberg (bas) in september van vorig jaar hun nieuwe album uit. Altid Sammen, het vijfde studioalbum, is volgens ons een hemels knap album dat betovert en bedwelmt, goed voor vier sterren. Een band die lange tijd kon herbronnen en een hele resem nieuw materiaal heeft, geen enkele reden dus om deze liveshow aan jou voorbij te laten gaan. En dat hoeft ook niet, want Dansende Beren mag duotickets weggeven. Wat je daarvoor moet doen is heel simpel, namelijk antwoorden op deze wedstrijdvraag: Hoe heet het eigen label van Efterklang? 

Het antwoord op deze vraag stuur je naar wedstrijd@dansendeberen.be samen met een bewijs dat je onze Facebookpagina leuk vindt en/of Instagram volgt. Vergeet ook zeker je gegevens niet. Veel succes en tot vrijdag in Cirque Royal!

 

24 februari 2020

About Author

Stijn Grobet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief