Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Body Count – “Bum-Rush”

Body Count is in da house! Body Count, alias Ice-T en de zijnen, zijn terug en dat gaan we geweten hebben. Vandaag lanceert deze iconische band hun tweede single “Bum-Rush van de nieuwe plaat. En God zag dat het goed was.

“Bum-Rush” knalt van het begin tot het einde en kent geen zwak moment. Een stevig groovy metalnummer met de nodige breakdowns en een groot meezinggehalte. Geen een moment doet het denken aan nu-metal, maar wel meer aan NY-hardcore getinte metal waar Ice-T zeker en vast zijn aandeel in heeft en zorgt voor een goede vocale prestatie. Ook de muzikanten zijn in hun beste doen, met een vermelding naar de leadgitarist die toch weer mooie dingen laat horen.

6 maart 2020 komt de plaat Carnivore uit bij Century Media. Als deze plaat de mix brengt van het iets meer donkere “Carnivore” en het catchy “Bum-Rush”, dan hebben we misschien wel dé metalplaat van 2020 klaar liggen. Wij gaan alvast kijken naar Graspop op 21 juni 2020.

Facebook / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Megadeth - The Sick, the Dying… and the Dead! (★★★½): Pastiche van verschillende tijdperken

Al bijna veertig jaar geldt Megadeth een van ’s metals meest discutabele artiesten. De discografie en het leven van frontman Dave Mustaine…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Megadeth – “Night Stalkers” (feat. Ice-T)

Aan sneltempo laat Megadeth ons proeven van hun nieuwe album, dat op 2 september verschijnt op het eigen label van frontman Dave…
AlbumsRecensies

Body Count - Carnivore (★★★): Te veel wissels van kwaad naar goed

Metal en rap: het is een combinatie die al even meegaat. Zeker in de jaren negentig was deze mix door de komst…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.