Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sabrina Carpenter – “Honeymoon Fades”

Sabrina Ann Lynn Carpenter is een Amerikaanse actrice en zangeres. Ze is bekend geworden als ‘Maya Hart’ in de Disney-sitcom ‘Girl Meets World’. Ze werd derde in een zangwedstrijd georganiseerd door Miley Cyrus: The Next Miley Cyrus Project. Carpenters debuut-ep Can’t Blame a Girl for Trying kwam uit in 2014 en in datzelfde jaar bracht ze haar debuutsingle met dezelfde naam uit. Ze wordt beschreven als een tienerpopzangeres die verschillende genres aandurft. Ze laat zich leiden door pop, folkpop en country, zoals te horen op “Eyes Wide Open”, en waagt zich zelfs aan elektropop en house. Singular: Act I en Singular: Act II tonen haar volwassenere aanpak qua genres: dancepop, trap, hiphop en r&b. Ze laat zich vooral inspireren door Christina Aguilera, Rihanna en Adele. Vroegere muzikale invloeden kwamen vooral van Whitney Houston en Etta James.

Haar nieuwste single “Honeymoon Fades” is een liefdesbrief aan haar fans. Het is een welgemeende dankjewel aan alle mensen die haar zijn blijven volgen en haar trouw zijn gebleven gedurende haar reis. Ze verraste haar fans met deze nieuwe song ter ere van Valentijnsdag. Ze wil hiermee duidelijk maken waar het echt om gaat in een relatie op lange termijn met een geliefde. Hoewel de titel misschien een emo-bop suggereert, is het nummer dat allesbehalve. In plaats daarvan droomt Sabrina van een relatie die nooit haar vonk verliest. Ze legt haar wensen uit in het dromerige refrein en hoopt te kunnen blijven liefhebben door de pijn na het vervagen van de huwelijksreis. Een heel mooie song die velen onder ons zal kunnen bekoren. Mooie verrassing.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sabrina Carpenter - "Espresso"

Alles loopt goed voor de Amerikaanse zangeres Sabrina Carpenter. Na succes met het album Emails I can’t send uit 2022, trad de zangeres…
AlbumsFeatured albumsRecensies

girl in red - I'M DOING IT AGAIN BABY! (★★★): Na regen komt een regenboog

Wat in een niet zo heel ver verleden nog vooral een gesloten-halfopen community was, is intussen uitgegroeid tot een commercieel succesvolle hype….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single girl in red - "You Need Me Now?" (feat. Sabrina Carpenter)

‘I’m doing it again baby!’ Met die woorden kondigde girl in red nog niet zo gek lang geleden haar gelijknamige tweede langspeler…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.