Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Rolling Blackouts Coastal Fever – “Cars in Space”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De mannen van Rolling Blackouts Coastal Fever lijken het schrijven van janglepopnummers helemaal onder de knie te hebben. Het debuut Hope Downs dat enkele jaren geleden verscheen was een van onze favorieten van het jaar, maar de band zat in tussentijd niet stil. We kregen vorig jaar het catchy “Read My Mind” en nu komt de band met “Cars in Space”. Of er ook dit jaar een album aankomt, blijft onbekend, maar met deze single kunnen we toch weer even weg.

Het tempo wordt alvast heel hoog gehouden op “Cars in Space” en dat zorgt ervoor dat je bij het luisteren niet anders kan dan meteen je hoofd meebewegen. Ook de meerdere vocals zijn weer alom aanwezig, waardoor de harmonieën het geheel naar een hoger niveau tillen. Vier minuten duurt de song, maar je blijft bewegen en een vrolijke lach op je gezicht behouden. Met een fijne gitaarsolo sluit de band de single op een strakke manier af en zo zijn we blij dat Rolling Blackouts Coastal Fever terug is en kunnen we de rest van onze dag op een positieve manier afronden.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 februari 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief