Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Snuts – “Fatboy Slim”

© Bart Heemskerk

Toen we The Snuts enkele weken geleden aan het werk zagen op Eurosonic in Groningen, wisten we dat het niet lang moest en kon duren vooraleer de band zijn grote doorbraak zou kennen. Nu komen ze met het heerlijke “Fatboy Slim”, waarbij ze nog maar eens hun talent voor het schrijven van catchy indierocksongs in de kijker zetten. Het nummer is natuurlijk een verwijzing naar de dj, maar dat is meteen ook de enige link met de elektronische muziek van de man.

“Fatboy Slim” begint nog tamelijk braaf, maar wie doorzet, komt terecht in een geheel van enthousiasme en plezier. Het refrein is namelijk zo zomers en verfrissend dat het je omarmt als een zachte knuffelbeer. Je voelt je meteen op een zonnig strand in het rond dansen met de koptelefoon op. Good vibes only, zoveel is duidelijk en het duurt dan ook niet lang vooraleer de song blijft hangen. Een heel aanstekelijk en catchy nummer dat hun carrière alleen maar meer zal boosten.

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter maakt affiche compleet met 22 nieuwe namen!

Al bekomen van de dertien nieuwe namen die Pukkelpop vanochtend op je los liet? Goed, want er volgt nóg meer festivalnieuws! Dat…
LiveRecensies

Noorderslag 2024: Het ei in de bal

Nadat al het Europese talent het drie dagen voor het zeggen had, staat Noorderslag volgeboekt met zowel talentvolle als klinkende Nederlandse acts….
LiveRecensies

Eurosonic 2024 (Dag 3): Alles op alles

Nog één dag lang hield Eurosonic Groningen in zijn greep. Zelfs tijdens de laatste uren bleef de eierballenmuur overuren draaien en de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.