Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jarryd James – “Problems”

Het tweede album is voor veel artiesten het moeilijkste en ook voor Jarryd James liep het uiteindelijk minder vlot dan gedacht. In 2015 scoorde hij in zijn thuisland een groot succes met zijn debuut Thirty One en ook in Europa en de VS leek hij op de goede weg te zijn. Hij werd gesteund door heel wat bekende muzikanten waaronder Julia Stone en Broods, waarmee hij ook nummers maakte en uitbracht. Vanaf 2017 werd het weer stil rond de Australiër en trok hij zich terug om aan zijn tweede album te werken. Sinds 2019 begon Jarryd James weer mondjesmaat met het lossen van nieuw materiaal en sinds vandaag is er nu ook de hit in wording “Problems”.

De muziek van Jarryd James klinkt minder gladjes en gestroomlijnd en dat juichen we enorm toe. Een niet alledaags drumpatroon is daar een reden voor, maar ook de sound is wat ruwer gehouden wat resulteert in een fris nummer. Het laagje autotune over de stem van Jarryd James past goed bij de vibe van “Problems” en geeft het wat meer gelaagdheid. Het refrein is weer zeer gevoelvol gebracht en hoor je ook duidelijk wat hij in zijn mars heeft. Laten we hopen dat een nieuw album niet meer lang op zich laat wachten!

Facebook

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Matt Corby - "Problems"

Door de ondertussen welgekende coronapandemie was het even stil langs Corby’s kant. Het tweede en laatste album van de Australische singer-songwriter dateert…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie - "Problems"

De Britse zonneschijn Anne-Marie is dankzij hits als “Rockabye”, “Ciao Adios” en “Alarm” een van de meest geliefde zangeressen in ons land….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jarryd James - "Miracles"

Maandenlang was het opnieuw stil rond Jarryd James. De Australiër opende het nieuwe decennium nochtans met nieuwe muziek in de vorm van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.